ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Απαραίτητη η τουρκική γλώσσα για τα ελληνόπουλα
Συντονιστής: Συντονιστές
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Απαραίτητη η τουρκική γλώσσα για τα ελληνόπουλα
Τα ελληνόπουλα δεν θα περάσουν το λύκειο αν δεν ξέρουν Τούρκικα.
http://asimpiestos.blogspot.com/2010/09 ... _4157.html
http://asimpiestos.blogspot.com/2010/09 ... _4157.html
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Απαραίτητη η τούρκικη γλώσσα για τα ελληνόπ
Απο την ωρα που αναρτηθηκε αυτη η δημοσιευση βλεπω οτι 70 ανθρωποι την ειδαν και κανεις δεν ειπε τιποτα.
Οχι οτι μονο εγω εχω την ευθιξια αλλα νομιζω οτι ολοι μας λεμε: ελα μωρε δεν γινετε αυτο το πραγμα, αλλα οπως διαβασα στο φεκ ειναι οντως σε ισχυει απο τον προηγουμενο χρονο και κανενας ξεφτιλας δημοσιογραφος δεν ειπε τιποτα, παρα το κουκουλονουνε μεχρι δεν ξερω και εγω τι.........
Ασχολουνται μονο με το τι ειπε ο Πειραιως Σεραφειμ και τι εκανε ο ταδε Ιερεας στην Ανω ραχουλα.
Ειναι τοσο πουλημενοι και διαβρωμενοι που συχαινομαι να τους ακουμπησω, ελπιζω να παει καποιος Χριστιανος το θεμα στην βουλη για να δουμε οι "καραγκιοζηδες" τι θα πουνε.
Μην με κρινεται για το καραγκιοζης συμφωνα με τον μπαμπινιωτη δεν ειναι βρισια και νομιζω οτι και καποιο αθλητικο δικαστηριο δεχτηκε την εξηγησει του.
Οχι οτι μονο εγω εχω την ευθιξια αλλα νομιζω οτι ολοι μας λεμε: ελα μωρε δεν γινετε αυτο το πραγμα, αλλα οπως διαβασα στο φεκ ειναι οντως σε ισχυει απο τον προηγουμενο χρονο και κανενας ξεφτιλας δημοσιογραφος δεν ειπε τιποτα, παρα το κουκουλονουνε μεχρι δεν ξερω και εγω τι.........
Ασχολουνται μονο με το τι ειπε ο Πειραιως Σεραφειμ και τι εκανε ο ταδε Ιερεας στην Ανω ραχουλα.
Ειναι τοσο πουλημενοι και διαβρωμενοι που συχαινομαι να τους ακουμπησω, ελπιζω να παει καποιος Χριστιανος το θεμα στην βουλη για να δουμε οι "καραγκιοζηδες" τι θα πουνε.
Μην με κρινεται για το καραγκιοζης συμφωνα με τον μπαμπινιωτη δεν ειναι βρισια και νομιζω οτι και καποιο αθλητικο δικαστηριο δεχτηκε την εξηγησει του.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
nikiforos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Απαραίτητη η τουρκική γλώσσα για τα ελληνόπ
Αγαπητοί φίλοι, το θέμα που βάλατε για συζήτηση, δεν είναι επίκαιρο... Η απόφαση της Βουλής και το ΦΕΚ που την δημοσιεύει, είναι από τον ΙΟΥΛΙΟ του 2006.
Όμως σε τελική ανάλυση, αν κάποιοι μαθητές, μεταξύ των άλλων ξένων γλωσσών που μπορούν να επιλέξουν, επιλλέγουν την Τούρκικη γλώσσα, γιατί αυτό είναι κακό;;;; (Περί αυτού πρόκειται...) Έτσι λοιπόν, νομίζω ότι δεν πρέπει τουλάχιστον για αυτό το θέμα να είμαστε υπερβολικοί..
http://www.pi-schools.gr/lessons/turkis ... h_gymn.pdf
Όμως σε τελική ανάλυση, αν κάποιοι μαθητές, μεταξύ των άλλων ξένων γλωσσών που μπορούν να επιλέξουν, επιλλέγουν την Τούρκικη γλώσσα, γιατί αυτό είναι κακό;;;; (Περί αυτού πρόκειται...) Έτσι λοιπόν, νομίζω ότι δεν πρέπει τουλάχιστον για αυτό το θέμα να είμαστε υπερβολικοί..
http://www.pi-schools.gr/lessons/turkis ... h_gymn.pdf
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Προσωπικά πιστεύω, ότι τούτο αφορά μόνο τις μειονοτικές περιοχές.heart έγραψε:Τα ελληνόπουλα δεν θα περάσουν το λύκειο αν δεν ξέρουν Τούρκικα.
Αν δεν ισχύει αυτό, είναι τόσο ακατανόητο, που δεν μπορώ σε καμμιά περίπτωση να το δεχθώ.
Αλλά πέρα απ' όλα αυτά, αυτό που με πειράζει περισσότερο απ' όλα, είναι το ότι τα Ελληνόπουλα είθισται να τελειώνουν το Λύκειο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Αν το πρώτο ζήτημα(η διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας) είναι ακατανόητο, το δεύτερο (η άγνοια της Ελληνικής γλώσσας και ιστορίας) είναι δυό φορές πιό ακατανόητο και εξοργιστικό. Και αν το πρώτο είναι ίσως προϊόν υποθέσεως ή εικασίας, το δεύτερο είναι δυστυχώς η σκληρή, η ωμή, η απίστευτη πραγματικότητα..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Το θέμα το έχω ξαναδεί. Νομίζω είναι από αυτά
που ονειρεύονται οι μασόνοι αλλά δεν εφαρμόζονται στην πράξη από πουθενά.
Συμμερίζομαι τον Στάθη.
Νικηφόρε, με συγχωρείς κιόλας, μήπως λέγεσαι στη πραγματικότητα Κεμάλ ή Φατμέ και μας
κοροϊδεύεις εδώ μέσα; Αντε από δω παιδάκι, πάνε πεσ' τα αυτά σε κανένα που έχασε
τους αγαπημένους του από τις θηριωδίες των Τούρκων. Η΄ μίλα και με κανέναν
Κύπριο ή Ελληνα...και όχι με το μυαλό σου να λες ότι να'ναι...
400 χρόνια για Νότιο Ελλάδα και 500 χρόνια για Βόρεια Ελλάδα, σκληρής δουλείας
μας φτάνουνε που ακούσαμε τα τούρκικα, η γιαγιά μου τα μιλούσε άψογα...
Τώρα θέλουμε καταλαβαίνεις; Βέβαια πάντα υπάρχουν πρόθυμοι γενίτσαροι...
που ονειρεύονται οι μασόνοι αλλά δεν εφαρμόζονται στην πράξη από πουθενά.
Συμμερίζομαι τον Στάθη.
Νικηφόρε, με συγχωρείς κιόλας, μήπως λέγεσαι στη πραγματικότητα Κεμάλ ή Φατμέ και μας
κοροϊδεύεις εδώ μέσα; Αντε από δω παιδάκι, πάνε πεσ' τα αυτά σε κανένα που έχασε
Συμφωνώ και με Παναγιώτη.
Υπάρχουν Ελληνόπουλα στο Λύκειο που δεν ξέρουν το όνομά τους
να γράφουν..τώρα να μάθουν και τούρκικα...
Ε όχι!!!Έλεος πια!
Υπάρχουν Ελληνόπουλα στο Λύκειο που δεν ξέρουν το όνομά τους
να γράφουν..τώρα να μάθουν και τούρκικα...
Ε όχι!!!Έλεος πια!
-
Athanasius
- Συστηματικός Αποστολέας

Τα παιδία μας να μάθουν τούρκικη γλώσσα να την κάνουν τι μια άχρηστη γλώσσα που θα την χρησιμοποιήσουν και να αφήσουμε τα αρχαία ελληνικά που έπρεπε να ξέρουν όλα τα ελληνόπουλα ( με τα αρχαία ελληνικά τα παιδιά μας θα καταλάβαιναν την θεια λειτουργιά και όλο το ψαλτήριο και δεν θα έλεγαν μερικοί να τα μεταφράσουμε) ,οι ξένες χώρες έχουν στα σχολεία τους έδρα αρχαίων ελληνικών και εμείς τα παιδιά μας θα τα μάθουμε μια άχρηστη γλώσσα
Τα σχολεία στην Αγγλία έχουν μάθημα αρχαίων ελληνικών για να κατανοήσουν καλύτερα τη γλώσσα τους.
======================================================================================================================================
"Το να μη γνωρίζεις είναι αμάθεια. Το να μη θέλεις, όμως, να μάθεις, είναι υπερηφάνεια"
,Άγιος Γρηγόριος
Τα σχολεία στην Αγγλία έχουν μάθημα αρχαίων ελληνικών για να κατανοήσουν καλύτερα τη γλώσσα τους.
======================================================================================================================================
"Το να μη γνωρίζεις είναι αμάθεια. Το να μη θέλεις, όμως, να μάθεις, είναι υπερηφάνεια"
,Άγιος Γρηγόριος
Είναι γεναιότερο και βασιλικότερο να νικάς τα πάθη και τις αδυναμίες σου, από το να νικάς στην μάχη τον εχθρό".
Μέγας Αλέξανδρος
Μέγας Αλέξανδρος
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τι πράγματα είναι αυτά αδελφέ Δημήτριε?fotios έγραψε:Νικηφόρε, με συγχωρείς κιόλας, μήπως λέγεσαι στη πραγματικότητα Κεμάλ ή Φατμέ και μας
Παιδάκι ο 60χρονος Νικηφόρος?
Φατμέ, Κεμάλ και γενίτσαρος?
Ντροπή να προσβάλλεις έτσι έναν αδελφό σου, όσο κι' αν διαφωνείς μαζί του.
Λυπάμαι πάρα πολύ, νιώθω πολύ μεγάλη απογοήτευση, δεν το περίμενα.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
O Νικηφόρος είναι 60 χρονών;;;;
Με συγχωρείς Νικηφόρε!
Πραγματικά, σε έκοβα το πολύ 25 χρονών και μάλιστα με καταβολές από την νεολαία του ΠΑΣΟΚ ή του Συνασπισμού.
Το παίρνω πίσω.
Βέβαια, σε πραγματικές συνθήκες θα τα έλεγα κατάμουτρα! και αν δεν καταλάβαινε ο άλλος θα έπεφτε και καμιά ψιλή...
Νικηφόρε, θα το πω ευγενικά: ΕΚΦΡΆΖΕΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.
Ο πολύ μικρότερος Δημήτριος εύχεται για το καλό σου. Με συγχωρείς και να εύχεσαι για μένα.
Με συγχωρείς Νικηφόρε!
Πραγματικά, σε έκοβα το πολύ 25 χρονών και μάλιστα με καταβολές από την νεολαία του ΠΑΣΟΚ ή του Συνασπισμού.
Το παίρνω πίσω.
Βέβαια, σε πραγματικές συνθήκες θα τα έλεγα κατάμουτρα! και αν δεν καταλάβαινε ο άλλος θα έπεφτε και καμιά ψιλή...
Νικηφόρε, θα το πω ευγενικά: ΕΚΦΡΆΖΕΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ.
Ο πολύ μικρότερος Δημήτριος εύχεται για το καλό σου. Με συγχωρείς και να εύχεσαι για μένα.
Εδώ λέμε τις απόψεις μας και δεν χαρακτηρίζουμε τους συνομιλητές, ο Νικηφόρος δεν ξέφυγε απο αυτά τα όρια. Σωστά λέει αυτά που λέει ο Παναγιώτης. Δεν βλέπουμε όλοι, όλα τα πάντα απο την ίδια οπτική γωνία, πρέπει να το καταλάβουμε αυτό.
Ας μάθουμε επιτέλους να συζητάμε.
Ας μάθουμε επιτέλους να συζητάμε.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.