Εκδόσεις ''ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ'' -Ιστοσελίδα

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Εκδόσεις ''ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ'' -Ιστοσελίδα

Δημοσίευση από Domna »

Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ''ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ''

Δημοσίευση από Domna »

Σε ευχαριστώ για τον πόνο!!

Το στοιχείο του πόνου είναι συνυφασμένο με την ανθρώπινη ζωή. Οι θλίψεις, οι δυσκολίες, οι κίνδυνοι δεν απουσιάζουν από την εμπειρική πραγματικότητα όλων μας. Υπάρχει άραγε διέξοδος από αυτή την "τεθλιμμένη" οδό του πόνου; Υπάρχει ελπίδα στην άκρη του τούνελ της ζωής μας;

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει μικρές, απλές, καθημερινές μαρτυρίες ζωής, από ανθρώπους που έζησαν σε προηγούμενες εποχές, αλλά και ανθρώπους του σήμερα. Είναι επιλεγμένες, διδακτικές ιστορίες ζωής, που σκοπό έχουν να θυμίζουν σε όλους μας ότι ο Κύριος μας είναι παρών σε κάθε δύσκολη περίσταση, σε κάθε κρίσιμη ώρα κινδύνου, είναι εκείνος που σηκώνει τον σταυρό του δικού μας προσωπικού μαρτυρίου και μας καλεί, μέσα από την εμπειρία του Γολγοθά να προσδοκούμε, να επιποθούμε, να ατενίζουμε ελπιδοφόρα στην ευλογημένη ώρα της Ανάστασης, που δεν αργεί..., έρχεται..., ήρθε!

http://ekdoseisxrysopigi.blogspot.com/2 ... _7896.html
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ''ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ''

Δημοσίευση από Domna »

Για σένα που πονάς Μητροπ.πρ.Πειραιώς κ.Καλλινίκου

To πρόβλημα του πόνου συγκινεί πάντοτε την καρδιά μου.Νιώθω πολλή συμπάθεια σε κάθε πονεμένο.Έχω και εγώ περάσει πολλές δοκιμασίες και πολύ πόνο στη ζωή.
Θα ήθελα να σταθώ δίπλα σε κάθε πονεμένη καρδιά.Να μπορούσα να σπογγίσω πονεμένα δάκρυα.Να μπορούσα να ανακουφίσω και να παρηγορήσω πονεμένους ανθρώπους .Σε όλη την πτωχή ποιμαντική μου διακονία προσπάθησα πάντα με ειλικρίνεια και αγάπη να σταθώ δίπλα σε πονεμένους ανθρώπους.
Αυτή η εσωτερική μου συμπάθεια με παρακίνησε και τώρα στα βαθιά γεράματα ,να γράψω λίγα λόγια αγάπης και παρηγοριάς σε αυτούς οι οποίοι με οποιοδήποτε τρόπο τραυματίζονται στην πορεία της ζωής.(από τον πρόλογο του νέου βιβλίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κ.Καλλινίκου.Για σένα που πονάς.Ζητήστε το σε όλα τα χριστιανικά βιβλιοπωλεία .Τιμή 7 ευρώ.

http://ekdoseisxrysopigi.blogspot.com/p ... ge_19.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”