Χρόνια πολλά κι' Ευλογημένα σε Αντωνίες - Αντώνηδες....
Συντονιστής: Συντονιστές
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά κι' Ευλογημένα σε Αντωνίες - Αντώνηδες....
Χρόνια πολλά κι' Ευλογημένα σε όλες και όλους σας..
Μόνο ο plagiaskepsi μούρχεται στο μυαλό τούτη την ώρα..
Ίσως "μιλήσει" το αρχείο του Αποστόλη αργότερα....
Αδελφές και αδελφοί μου, να ζείτε πάντοτε μέσα στην Αγάπη Του....
Μόνο ο plagiaskepsi μούρχεται στο μυαλό τούτη την ώρα..
Ίσως "μιλήσει" το αρχείο του Αποστόλη αργότερα....
Αδελφές και αδελφοί μου, να ζείτε πάντοτε μέσα στην Αγάπη Του....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Re: Χρόνια πολλά κι' Ευλογημένα σε Αντωνίες - Αντώνηδες....
Ως εορτάζουσα θα ευχαριστήσω θερμά για τις ευχές του Αγαπητού Αδελφού μας
Και θα ευχηθώ με την σειρά μου σε όλους τους εορτάζοντες " Η Χάρις τους Κυρίου να ευλογεί
και να δυναμώνει την Πίστη μας τούτη την δύσκολη και κρίσιμη στιγμή."
Αγάπη σε όλους !!!!!!!!!!!

Και θα ευχηθώ με την σειρά μου σε όλους τους εορτάζοντες " Η Χάρις τους Κυρίου να ευλογεί
Αγάπη σε όλους !!!!!!!!!!!
- thrinodos
- Τακτικό Μέλος

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες! Να χαιρόμαστε και το Περιστέρι μας, μιας και σήμερα τιμάται ο Πολιούχος του.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αντωνία χρόνια πολλά και αρεστά στον Κύριο μας, καλό παράδεισο να έχεις και ο Μέγας Αντώνιος να είναι σκέπη και προστασία σου.tania έγραψε:Ως εορτάζουσα θα ευχαριστήσω θερμά για τις ευχές του Αγαπητού Αδελφού μας
Αγάπη σε όλους !!!!!!!!!!!![]()
![]()
Ομοίως σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- ULYSSES
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια Πολλά και Καλά στην Αντωνία και σε όλες και όλους τους εορτάζοντες σήμερα.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εύχομαι χρόνια πολλά και ΚΥΡΙΩΣ αρεστά στον Κύριό μας, σε όλους όσους γορτάζουν σήμερα!
Χρόνια πολλά στην νεοεισελθούσα Αντωνία μας (tania)!
Χρόνια πολλά στους δύο Αντώνηδες που εμφανίζοται στο πτωχό - πλην τίμιο - αρχείο μου:
1. plagiaskepsi - Τι κάνεις αγαπημένε μας αδελφέ; και
2. pythagoras - Ο αδελφός απο τη Σάμο που σήκωνε τον δικό του σταυρό, λόγω της ασθένειας συγγενών και αγαπημενων του προσώπων.
Χρόνια πολλά στους δύο Αντώνηδες που εμφανίζοται στο πτωχό - πλην τίμιο - αρχείο μου:
2. pythagoras - Ο αδελφός απο τη Σάμο που σήκωνε τον δικό του σταυρό, λόγω της ασθένειας συγγενών και αγαπημενων του προσώπων.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
Athanasius
- Συστηματικός Αποστολέας

Χρόνια καλα κι' Ευλογημένα σε Αντωνίες -& Αντώνηδες
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Είναι γεναιότερο και βασιλικότερο να νικάς τα πάθη και τις αδυναμίες σου, από το να νικάς στην μάχη τον εχθρό".
Μέγας Αλέξανδρος
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Είναι γεναιότερο και βασιλικότερο να νικάς τα πάθη και τις αδυναμίες σου, από το να νικάς στην μάχη τον εχθρό".
Μέγας Αλέξανδρος
Μέγας Αλέξανδρος
Μέγας Αλέξανδρος
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Χρόνια Πολλά ευλογημένα και αρεστά στο Θεό, στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες.
Ιδιαίτερα εύχομαι με όλη την καρδιά για τον π. Αντώνιο τον Πνευματικό μας Πατέρα (του Αχιλλέα και δικός μου), που εορτάζει σήμερα. Ο Θεός να τον έχει γερό και πνευματικά αγωνιζόμενο, για να στηρίζει κι εμάς στο δικό μας.
Επίσης εύχομαι ιδιαιτέρως και για τον π. Αντώνιο τον εφημέριο μας, ο οποίος παρ' ότι συνταξιούχος στα 72 του χρόνια και με προβλήματα υγείας εξακολουθεί να διακονεί με πολύ φιλότιμο την Ενορία μας.
Τις πρεσβείες των Αγίων Αντωνίου του Μεγάλου και καθηγητή της ερήμου, Αντωνίου του Νέου και κτήτορα της Σκήτης Βεροίας και του Αγίου Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων να έχουμε.
Ιδιαίτερα εύχομαι με όλη την καρδιά για τον π. Αντώνιο τον Πνευματικό μας Πατέρα (του Αχιλλέα και δικός μου), που εορτάζει σήμερα. Ο Θεός να τον έχει γερό και πνευματικά αγωνιζόμενο, για να στηρίζει κι εμάς στο δικό μας.
Επίσης εύχομαι ιδιαιτέρως και για τον π. Αντώνιο τον εφημέριο μας, ο οποίος παρ' ότι συνταξιούχος στα 72 του χρόνια και με προβλήματα υγείας εξακολουθεί να διακονεί με πολύ φιλότιμο την Ενορία μας.
Τις πρεσβείες των Αγίων Αντωνίου του Μεγάλου και καθηγητή της ερήμου, Αντωνίου του Νέου και κτήτορα της Σκήτης Βεροίας και του Αγίου Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων να έχουμε.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρονια πολλα καλα και ευλογημενα να εχετε ολοι οι εορταζοντες . Καλο Παραδεισο, καλο αγωνα και καλη υπομονη.aposal έγραψε:Εύχομαι χρόνια πολλά και ΚΥΡΙΩΣ αρεστά στον Κύριό μας, σε όλους όσους γορτάζουν σήμερα!
Χρονια πολλα και στον αντρα μου, να τα εκατοστησουμε για την επετειο γαμου μας. Κλεινουμε τα 14 χρονια παντρειας. Καλη υπομονη του ευχομαι.,χα χα, χα!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- johnge
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια καλά κι ευλογημένα tania, plagiaskepsi, pythagora και σε όσους/ες εορτάζουν.
Καλή δύναμη και καλή μετάνοια να έχετε.
Καλή δύναμη και καλή μετάνοια να έχετε.