Γ. Πορφύριος
Συντονιστής: Συντονιστές
-
ekpaideytikos
- Συστηματικός Αποστολέας

Γ. Πορφύριος
Γεια σας!
Ο πνευματικός μου λέει,ότι το <Βίος και λόγοι> του Γ. Πορφυρίου είναι η
βίβλος όλων όσων έχουν κυκλοφορήσει. Το διαβάζεις συνέχεια και σου λύνονται απορίες. Αισθάνεσαι οτι έχεις δίπλα σου τον Γέροντα. Και ιδιαίτερα όσοι είχαν την ευλογία να τον έχουν γνωρίσει.
Ας έχουμε την ευλογία του.
Ο πνευματικός μου λέει,ότι το <Βίος και λόγοι> του Γ. Πορφυρίου είναι η
βίβλος όλων όσων έχουν κυκλοφορήσει. Το διαβάζεις συνέχεια και σου λύνονται απορίες. Αισθάνεσαι οτι έχεις δίπλα σου τον Γέροντα. Και ιδιαίτερα όσοι είχαν την ευλογία να τον έχουν γνωρίσει.
Ας έχουμε την ευλογία του.
-
ekpaideytikos
- Συστηματικός Αποστολέας

-
strumfi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εκπληκτικό το βιβλίο του κ. Κρουσταλλάκη, ο οποίος ήταν πνευματικοπαίδι του Γέροντα και παιδοψυχολόγος, καθηγητής του Παν/μίου Αθηνών. Επισημαίνω την επιστήμη του, διότι και το βιβλίο είναι γραμμένο με τρόπο ανάλογο. Όσο για το "Βίος και Λόγοι" είναι απλά μοναδικό! Όπως και το cd με τις ομιλίες του Γέροντα που το συνοδεύει.
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ο παλιός σμυφοιτητής μοναχός πλέον του Αγίου Όρους όταν μου το χάρισε μου είπε "αυτό είναι το βιβλίο των βιβλίων!".
Την πρώτη φορά που το διάβασα λόγω πνευματικής τύφλωσης δεν μου έκανε εντύπωση. Την δεύτερη φορά αναρωτιόμουν πως την πρώτη δεν κατάλαβα τίποτα... περί της δύναμης αυτού του βιβλίου...
Την πρώτη φορά που το διάβασα λόγω πνευματικής τύφλωσης δεν μου έκανε εντύπωση. Την δεύτερη φορά αναρωτιόμουν πως την πρώτη δεν κατάλαβα τίποτα... περί της δύναμης αυτού του βιβλίου...
Re: Γ. Πορφύριος

Εγώ είμαι η ανάστασις και η ζωή· ο πιστεύων εις εμέ, και αν αποθάνη, θέλει ζήσει·
(’Ιωαννου 11, 25)
- heart
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Γ. Πορφύριος
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.(Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων