Σελίδα 1 από 1

Σήμερα ένα Παιδί γεννήθηκε

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 21, 2006 6:22 pm
από tigris
Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου, 1990


- Θα διακηρύξω το Όνομα Σου στους αδελφούς μου ( 1), μέσα σε σύναξη θα σε επαινέσω ( 2), είτε το θέλουν 3 είτε όχι.

- Κόρη Μου, μολονότι πολλοί από σας δεν γνωρίζουν το δρόμο της Ειρήνης και το δρόμο της ενότητας, μην απελπίζεσαι, έχε τις ελπίδες σου σε Μένα. Θα έρθω σύντομα να σας ανακουφίσω, όσο για σένα παιδί Μου, οι δεήσεις σου (4) ακούστηκαν απ' όλους στον Ουρανό. Θα έρθω να σας ενώσω, ο Λόγος Μου δόθηκε και το Θέλημά Μου θα εκπληρωθεί. Εν τω μεταξύ, κάλεσε ένα έθνος που δεν γνώριζες ποτέ και δώσε τους τις οδηγίες που σου έδωσα, κι αν κάποιος "σοφός" σε κατηγορεί πότε πότε ότι Με αποκαλείς Πατέρα, θύμισέ του ότι σήμερα ένα Παιδί γεννήθηκε και το όνομά του είναι Θαυμαστός Σύμβουλος, Παντοδύναμος Θεός, Πατέρας του Μέλλοντος Αιώνος και Άρχων Ειρήνης.( 5) Προσευχήσου γι' αυτούς που αυτοαποκαλούνται διδάσκαλοι του νόμου, το πνεύμα τους να γίνει ταπεινό και φτωχό. Προσευχήσου όλα τα έθνη να έρθουν στο Φως Μου και η εκδίκηση που κατατρώγει τις καρδιές τους να ξεριζωθεί, ώστε η Ειρήνη Μου να αγκαλιάσει τις καρδιές τους.
Προσευχήσου η ανατολή να κάνει ειρήνη με τη δύση και ο βορράς με το νότο. Προσευχήσου αυτή η υπερβολική έπαρση και αλαζονεία που έχει καταλάβει ορισμένους ποιμένες Μου να αντικατασταθεί με την ταπείνωση. Προσευχήσου να καταλάβουν Τι εννοούσα λέγοντας "όποιος θέλει να γίνει μεγάλος ανάμεσά σας πρέπει να γίνει υπηρέτης σας και όποιος θέλει να είναι πρώτος, πρέπει να γίνει δούλος σας. Όπως και ο Υιός του Ανθρώπου που δεν ήρθε για να τον υπηρετήσουν, αλλά για να υπηρετήσει και να προσφέρει τη ζωή του λύτρο για όλους." 6Μιμηθείτε Με, τον Κύριό σας, και θα ζήσετε.

30 Δεκεμβρίου 1990

- Κύριε και Σωτήρα μου;

- Εγώ Είμαι. Ευχαρίστησέ Με εργαζόμενη για Μένα, προσευχόμενη σε Μένα και ενθυμούμενη Εμένα. Έλα.


Αληθινή εν Θεώ Ζωή, Βασούλα Ρύντεν
--------------------------------------------------------------------------------
1 Τους ορθοδόξους.
2 Ψαλμός 22:22.
3 Οι ορθόδοξοι.
4 Για την ενότητα.
5 Ησαίας 9:6
6 Ματθ. 20:26-28

Σημ. Προς αυτούς που θα σχολιάσουν: ο καθείς εκ του περισσεύματος της καρδίας αυτού ομιλεί!
Να είστε καλά :)

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 21, 2006 6:43 pm
από xenos
Τι προτεσταντικοί συναισθηματισμοί είναι αυτοί;
Sorry αγαπητή tigris. Σε σενα παρουσιάστηκε ο Κύριος και σου άνοιξε κουβέντα; Αμφιβάλω αν ολόκληρη η Καινή διαθήκη έχει τόσα πολλά λόγια απο τον Χριστό!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 21, 2006 6:47 pm
από Misha
Εικόνα


http://www.amazon.com/Religious-Melanch ... 0195083016


http://www.orthodoxchristianity.net/for ... 1.msg77535


απο πρωην παπικο :"I don't have an opinion about Vassula Ryden but part of the reason I left Roman Catholicism is to get away from the conservative Catholic obsession with marian apparitions. I understand that Vassula Ryden is part of that 'world' with the Medjugorje fraud. "


"εφυγα απο τον ρωμαιοκαθολικισμό εν μερει λογω των εμμονων με τις εμφανισεις της Παναγίας.καταλαβαινω πως η Βασουλα ειναι τμημα αυτου του κόσμου με την απάτη του Μετζουγκοργιε."

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 21, 2006 6:51 pm
από xenos
Της Βασούλας ήταν όλα τα παραπάνω; νόμιζα κι εγώ ότι τα είδε όλα αυτά η τίγρη...
Βρε τι έχουμε πάθει με τις εμμονές μας... άλλος με τον πάπα, άλλος με την Βασούλα, άλλος με το σεξ...
Τι να πω... έχω κι εγώ τα δικά μου... :)

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 21, 2006 6:55 pm
από Misha
xenos έγραψε:Της Βασούλας ήταν όλα τα παραπάνω; νόμιζα κι εγώ ότι τα είδε όλα αυτά η τίγρη...
Βρε τι έχουμε πάθει με τις εμμονές μας... άλλος με τον πάπα, άλλος με την Βασούλα, άλλος με το σεξ...
Τι να πω... έχω κι εγώ τα δικά μου... :)

http://www.orthodoxchristianity.net/for ... 925.0.html


http://www.mypage.bluewin.ch/cafarus/tl ... thodox.htm

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 21, 2006 7:10 pm
από nkope
"Τον καιρό εκείνο ο Καίσαρας Αύγουστος έβγαλε ένα διάταγμα για να γίνει απογραφή σʼ όλη την επικράτειά του. Αυτή ήταν η πρώτη απογραφή που έγινε, όσο ο Κυρήνιος ήταν ηγεμόνας της Συρίας. Ο καθʼ ένας λοιπόν έπρεπε να πάει ν΄ απογραφτεί στον τόπο καταγωγής του.

Ο Ιωσήφ καταγόταν απʼ την πόλη του Δαυίδ τη Βηθλεέμ, έτσι πήρε την έγκυο γυναίκα του τη Μαρία και ξεκίνησε για τη Βηθλεέμ.

Όταν ο Ιωσήφ και η Μαρία έφθασαν στη Βηθλεέμ δεν βρήκαν μέρος στο πανδοχείο για να μείνουν, επειδή είχε μαζευτεί πολύς κόσμος εξ αιτίας της απογραφής. Έτσι αναγκάστηκαν να μείνουν προσωρινά στο στάβλο με τα ζώα.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα της Μαρίας να γεννήσει. Κι αφού γέννησε κι έβαλε το βρέφος στα σπάργανα το έβαλε να κοιμηθεί μέσα στη φάτνη των ζώων.
Εκεί κοντά μερικοί βοσκοί διανυκτέρευαν στο ύπαιθρο φυλάγοντας το κοπάδι τους. Και να ξαφνικά παρουσιάστηκε μπροστά τους ένας Άγγελος Κυρίου. Όταν το υπέρλαμπρο φως που τον περιέβαλε έπεσε πάνω τους εκείνοι τρόμαξαν. Ο Άγγελος όμως τους είπε:

«Μη φοβάστε, γιατί σας φέρνω καλά νέα, που θα γεμίσουν με χαρά όλο το λαό. Γεννήθηκε σήμερα στην πόλη του Δαυίδ σωτήρας για σας, που είναι ο Χριστός, ο Κύριος. Και να το σημάδι για να τον γνωρίσετε. Θα βρείτε ένα βρέφος στα σπάργανα να κοιμάται μέσα στη φάτνη».

Ύστερα ο Άγγελος ενώθηκε μʼ ολόκληρη ουράνια στρατιά, που υμνούσαν το Θεό και έψαλλαν:

«Δόξα στον Θεό στους ουρανούς κι ας έρθει ειρήνη πάνω στη γη με την ευλογία στους ανθρώπους».

Όταν οι Άγγελοι απομακρύνθηκαν προς τον ουρανό, οι βοσκοί είπαν μεταξύ τους:

«Εμπρός, ας πάμε μέχρι τη Βηθλεέμ να δούμε τι σήμαινε το μήνυμα, που μας έστειλε ο Κύριος».

Όταν έφθασαν τρέχοντας εκεί, βρήκαν τον Ιωσήφ και τη Μαρία και το βρέφος να κοιμάται μέσα στη φάτνη. Αμέσως μόλις τους είδαν, τους διηγήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια όσα τους ανήγγειλε ο Άγγελος για το παιδί. Κι όσοι άκουσαν θαύμασαν γιʼ αυτά που τους μετέφεραν οι βοσκοί. Ιδιαίτερα η Μαρία φύλαγε τα λόγια αυτά βαθιά μέσα στην καρδιά της.

Ύστερα οι βοσκοί επέστρεψαν στα κοπάδια τους δοξολογώντας το Θεό, για όσα θαυμαστά άκουσαν και είδαν."

Απόσπασμα από το βιβλίο:

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
(Η ζωή του Χριστού σύμφωνα με τα 4 Ευαγγέλια)

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 21, 2006 7:25 pm
από Misha
Is what Vassula writes in the messages of True Life in God authentic?
Cardinal Franjo Kuharic, Archbishop of Zagreb states, "Vassula travels the world evangelizing for Christian unity; obedience to the Pope; veneration of the Eucharist; devotion to the Sacred Heart of Jesus; and especially, a Gospel morality of life; as well as for deep religious conversion of the world. Vassula Rydén has met with the Pope, with cardinals and with bishops around the world. This is a matter of private revelation and we allow her to speak because what she says conforms to Gospel truth." Read more testimonies about TLIG and Vassula...
ο αρχιεπισκοπος Ζαγκρεμπ Φρανκο Κουχαριτς ,επαξιος διαδοχος του σφαγέα "αγιου" του Παπισμού Στεπινατς λέει:

"Η Βασουλα ταξιδεύει στον κόσμο ευαγγελιζόμενη την χριστιανική ενότητα,
ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ " κλπ κλπ


απο το σαιτ της Βασουλας:http://www.truelifeingodreview.com/


μακάρι να την φωτισει ο καλός Θεός και να βρει τον δρόμο Του...

Δημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 22, 2006 5:23 pm
από tigris
Η υπακοή στον Πάπα, αναφέρεται στους Καθολικούς- όχι στους ορθόδοξους.
Το ξαναείπαμε.

Δημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 22, 2006 5:29 pm
από tigris
xenos έγραψε:Της Βασούλας ήταν όλα τα παραπάνω; νόμιζα κι εγώ ότι τα είδε όλα αυτά η τίγρη...
Βρε τι έχουμε πάθει με τις εμμονές μας... άλλος με τον πάπα, άλλος με την Βασούλα, άλλος με το σεξ...
Τι να πω... έχω κι εγώ τα δικά μου... :)
Αν κατηγορούν κάτι που αγαπάς, σου συμβαίνει...πώς να το υπερασπιστείς?
Παράθεσα αυτό το απόσπασμα γιατί είχα παραθέσει κάτι άλλο και με ανάγκασαν να το σβήσω. Όσο κατηγορείτε κάτι που δεν γνωρίζετε, ε, θα σας βάζω κανένα απόσπασμα να δείτε τουλάχιστον γιατί αρέσει σε κάποιους άλλους. Ειδάλλως, παύτε τις κατηγορίες- αν δεν δέχεστε ότι μία αδελφή σας αγαπάει αυτό το ανάγνωσμα που έχει ενθουσιάσει τόσες ψυχές, ε, σε λίγο θα μας διώξετε μας από την εκκλησία σας. Φυρί φυρί το πάτε.
Ευχαριστώ για την ανοχή σας, τύφλα να χουν οι μάρτυρες του Ιεχωβά.

Δημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 22, 2006 6:20 pm
από Nikolaos490
tigris έγραψε: Αν κατηγορούν κάτι που αγαπάς, σου συμβαίνει...πώς να το υπερασπιστείς?
Παράθεσα αυτό το απόσπασμα γιατί είχα παραθέσει κάτι άλλο και με ανάγκασαν να το σβήσω. Όσο κατηγορείτε κάτι που δεν γνωρίζετε, ε, θα σας βάζω κανένα απόσπασμα να δείτε τουλάχιστον γιατί αρέσει σε κάποιους άλλους. Ειδάλλως, παύτε τις κατηγορίες- αν δεν δέχεστε ότι μία αδελφή σας αγαπάει αυτό το ανάγνωσμα που έχει ενθουσιάσει τόσες ψυχές, ε, σε λίγο θα μας διώξετε μας από την εκκλησία σας. Φυρί φυρί το πάτε.
Ευχαριστώ για την ανοχή σας, τύφλα να χουν οι μάρτυρες του Ιεχωβά.
Ψυχραιμία....

Δεν πιστεύω να υπάρχει εδώ μέσα κακή διάθεση από κανένα... (κι αν υπάρχει θα τον απομονώσουμε... και αλοίμονό του... μέρες που είναι...). Απλά, όλοι με οδηγό τις εμπειρίες (ή κάποιοι και τις γνώσεις), προσπαθούμε να χτίσουμε, σε όσο καλύτερη βάση γίνεται, την πίστη μας.
Αν στην πορεία διαπιστώνουμε, ότι κάτι που θεωρούσαμε σοβαρό στήριγμά μας αποδειχθεί κίβδηλο, να χαιρόμαστε πρέπει γιατί με τη βοήθεια του Θεού βγήκαμε από την πλάνη μας κι όχι να χολώνουμε με τους αδελλφούς μας...
Μακάρι, η πνευματική αυτή σύναξη να αποβεί για πολλούς, αν όχι για όλους, χρήσιμη, απομακρύνοντάς μας από πλάνες και ταπεινώνοντας το φρόνημά μας.

Ευλογημένα Χριστούγεννα tigris