Καλή Ανάσταση
Συντονιστής: Συντονιστές
Καλή Ανάσταση
Καλή Ανάσταση σε όλους.>:D<
Συγχωρέστε με για πιθανές παρεκτροπές μου.... :pain10:
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
H ROMFAIA έγραψε:
Κρείσσον επαινετός πόλεμος, ειρήνης χωριζούσης Θεού(Άγ. Μάξιμος Ομολογιτής).
ημέτερος ει ή των υπεναντίων;(Ιησούς Ναυή Ε:13)
Αδελφή ROMFAIA, o Silver είναι εκ των υπεναντίων σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά εν Κυρίω, και ότι δεν εκτιμά την αγωνιστική σου δύναμη ----μακάρι να την είχαν όλες οι του νέου ημερολογίου αδελφές--προσεύχεται δε, σύντομα ο Κύριος να μας ενώσει, εντός της Εκκλησίας Του, να δίνουμε όλοι μαζί τον αγώνα μας εναντίον των εχθρών της Πίστεώς μας και δη των οικουμενιστών και ενωτικών.
Καλη Ανάσταση, σε σένα και την οικοφένειά σου, αδελφή ROMFAIA!
=============
Το θείο φως ευφραίνει φαινόμενο και πληγώνει κρυπτόμενο. Άλλοτε κατεβαίνει σε μένα κι άλλοτε με ανεβάζει στους ουρανούς. Είναι μαργαριτάρι. Με φως με ντύνει και σαν άστρο μου φαίνεται, και να χωρέσει δεν μπορεί πουθενά. Αστράφτει σαν ήλιος κι όλη η κτίση κατανοώ πως συγκρατείται μέσα σ’ αυτό. Περικλείομαι από στέγη και τοίχους, κι όμως μου διανοίγει τους ουρανούς(Κατηχητικός Λόγος ΙΣΤ: Άγ. Συμεών ο Νέος Θεολόγος).
Καλή Ανάσταση σε όλους.
Κρείσσον επαινετός πόλεμος, ειρήνης χωριζούσης Θεού(Άγ. Μάξιμος Ομολογιτής).
ημέτερος ει ή των υπεναντίων;(Ιησούς Ναυή Ε:13)
Αδελφή ROMFAIA, o Silver είναι εκ των υπεναντίων σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά εν Κυρίω, και ότι δεν εκτιμά την αγωνιστική σου δύναμη ----μακάρι να την είχαν όλες οι του νέου ημερολογίου αδελφές--προσεύχεται δε, σύντομα ο Κύριος να μας ενώσει, εντός της Εκκλησίας Του, να δίνουμε όλοι μαζί τον αγώνα μας εναντίον των εχθρών της Πίστεώς μας και δη των οικουμενιστών και ενωτικών.
Καλη Ανάσταση, σε σένα και την οικοφένειά σου, αδελφή ROMFAIA!
=============
Το θείο φως ευφραίνει φαινόμενο και πληγώνει κρυπτόμενο. Άλλοτε κατεβαίνει σε μένα κι άλλοτε με ανεβάζει στους ουρανούς. Είναι μαργαριτάρι. Με φως με ντύνει και σαν άστρο μου φαίνεται, και να χωρέσει δεν μπορεί πουθενά. Αστράφτει σαν ήλιος κι όλη η κτίση κατανοώ πως συγκρατείται μέσα σ’ αυτό. Περικλείομαι από στέγη και τοίχους, κι όμως μου διανοίγει τους ουρανούς(Κατηχητικός Λόγος ΙΣΤ: Άγ. Συμεών ο Νέος Θεολόγος).
Re: ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Καλή Ανάσταση Ρομφαία! Μακάρι ο Κύριος να φωτίσει τους ανθρώπους να τον ακολουθήσουν, σηκώνοντας ο καθένας το δικό του σταυρό. Έτσι, θα ζήσουν τα Πάθη, αλλά και την Ανάσταση του Κυρίου.ROMFAIA έγραψε:Καλή Ανάσταση σε όλους.>:D<
kalh anastasi
epeidi h ellada mas paei apo to kako sto xeirotero as eyxhthoyme oli mas
h agia mas anastasi na fotisei toys kyvernontes ths xoras mas gia na praxoyn to kalytero gia ton lao ton ellhnon! 8O
h agia mas anastasi na fotisei toys kyvernontes ths xoras mas gia na praxoyn to kalytero gia ton lao ton ellhnon! 8O
Re: ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Καλη Ανασταση Ζωη ! Ο Θεος να μας συγχωρεσει ολους !ROMFAIA έγραψε:Καλή Ανάσταση σε όλους.>:D<
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.