Online εξομολόγηση στο internet! Αμεση άφεση αμαρτιών !!!
Συντονιστής: Συντονιστές
Online εξομολόγηση στο internet! Αμεση άφεση αμαρτιών !!!
εδώ μπορείτε να εξομολογηθείτε online και ανώνυμα με ADSL από το πληκτρολόγιο σας http://www.dailyconfession.com/
Τώρα δεν ξέρω αν αυτοί που εξομολογούνται εκεί πιστεύουν ότι οι αμαρτίες τους εχουν συγχωρεθεί , αλλά για να το κάνουν , μάλλον θα το πιστεύουν κιόλας !
Πάντως η Ευαγγελική προτεσταντική εκκλησία το υποστηρίζει για αυτό εξηγείται και η μεγάλη επισκεψιμότητα του .
Τώρα δεν ξέρω αν αυτοί που εξομολογούνται εκεί πιστεύουν ότι οι αμαρτίες τους εχουν συγχωρεθεί , αλλά για να το κάνουν , μάλλον θα το πιστεύουν κιόλας !
Πάντως η Ευαγγελική προτεσταντική εκκλησία το υποστηρίζει για αυτό εξηγείται και η μεγάλη επισκεψιμότητα του .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vfilip την Τετ Μάιος 02, 2007 10:10 am, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Η έννοια του confession στο σαιτ που ανέφερες είναι το εκμυστηρευση στο κοινό μιας ενδόμυχης σκέψης που κατα την γνώμη του εκμυστηρευόμενου πρέπει να ειπωθεί. Δεν έχει καμία σχέση με εξομολόγηση σε Ιερωμένο όπως το γνωρίζουμε εμείς.
Στο σαιτ www.dailyconfession.com δεν προσφέρεται άφεση ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο. Ειναι το ίδιο με το παρόν φορουμ όπου κάποιοι απλά λένε τις σκέψεις τους (όπως εγω τώρα, όπως εσύ προηγουμένως, όπως στα πάσης φύσης blog αλλα και στο www.dailygreece.com !!!).
Το κυριότερο είναι οτι ο νέος τρόπος επικοινωνίας και αναζήτησης του "πλησίον" έχει βρεί νέους δρόμους έκφρασης και έτσι για τις εύθραστες ψυχές θέλει μεγάλη προσοχή η προσέγγιση αγνώστων.
Θυμίζω το "πολύ" www.rotten.com αλλά και τον εκ Γερμανίας ορμώμενο συνάνθρωπό μας που έβαλε αγγελία οτι έψαχνε να βρεί κάποιον για να τον σκοτώσει και να τον φάει... και βρήκε !!!
Καλή η ενημέρωσή σου για να δούμε για μια ακόμη φορά μια άλλη έκφανση του περίγυρού μας ...
Χρ.
Στο σαιτ www.dailyconfession.com δεν προσφέρεται άφεση ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο. Ειναι το ίδιο με το παρόν φορουμ όπου κάποιοι απλά λένε τις σκέψεις τους (όπως εγω τώρα, όπως εσύ προηγουμένως, όπως στα πάσης φύσης blog αλλα και στο www.dailygreece.com !!!).
Το κυριότερο είναι οτι ο νέος τρόπος επικοινωνίας και αναζήτησης του "πλησίον" έχει βρεί νέους δρόμους έκφρασης και έτσι για τις εύθραστες ψυχές θέλει μεγάλη προσοχή η προσέγγιση αγνώστων.
Θυμίζω το "πολύ" www.rotten.com αλλά και τον εκ Γερμανίας ορμώμενο συνάνθρωπό μας που έβαλε αγγελία οτι έψαχνε να βρεί κάποιον για να τον σκοτώσει και να τον φάει... και βρήκε !!!
Καλή η ενημέρωσή σου για να δούμε για μια ακόμη φορά μια άλλη έκφανση του περίγυρού μας ...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

Οι προτεστάντες αδελφέ μου είναι προοδευτικοί..εξελίσσονται....καινοτομούν....είναι δίπλα στον σύγχρονο άνθρωπο!!Σε λίγο μπορεί να εξομολογούνται και με μεταβίβαση σκέψης.Εμείς τώρα τι το κοινό έχουμε και συμπορευόμαστε μαζί τους στο Π.Σ.Ε.είναι ένα άλλο θέμα.Ολα αυτά όμως που συμβαίνουν είτε στον Προτεσταντικό χώρο,είτε στον Παπικό χώρο από τότε που εισήγαγαν τις κακοδοξίες τους είναι πόρρω μακράν του Θεού της Ορθοδοξίας.Το διαχωριστικό παραπέτασμα στην εξομολόγηση των Παπικών,δεν συνιστά συντριβή καρδίας στον Κύριό μας που είναι "πρόσωπο".Είναι απρόσωπη εξομολόγηση και όχι θαρρετή ομολογία των ανομιών της καρδίας μας,μπροστά στον ιερέα,που είναι ο εκπρόσωπος του Χριστού.Το επιτραχήλιο που μπαίνει και σκεπάζει το κεφάλι του πιστού και η συγχωρετική ευχή,είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το μέγα μυστήριο της εξομολόγησης. Ο 50ός ψαλμός άδει το προφανές και αυτονόητον του μυστηρίου."Επί πλείον πλύνον με από της ανομίας μου,και από της αμαρτίας μου καθάρισόν με.Οτι την ανομίαν μου εγώ γινώσκω,και η αμαρτία μου ενώπιόν μου εστί δια παντός.Πως να ζητεί ο πιστός από τον Κύριο να αποπλύνει την αμαρτία του και να να τον λευκάνει σαν το χιόνι, όταν ο ίδιος είναι κρυμμένος στις σκιές?Μόνο τα Ορθόδοξα μυστήρια είναι ιάματα στην θεραπεία των ψυχών!
Ένα παρόμοιο site είναι και το:eortologio_gr έγραψε:Η έννοια του confession στο σαιτ που ανέφερες είναι το εκμυστηρευση στο κοινό μιας ενδόμυχης σκέψης που κατα την γνώμη του εκμυστηρευόμενου πρέπει να ειπωθεί. Δεν έχει καμία σχέση με εξομολόγηση σε Ιερωμένο όπως το γνωρίζουμε εμείς.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://postsecret.blogspot.com/Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το άγιον. Τριάς αγία, δόξα σοι.
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με
-
Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία: