Ψάχνω την Ευχή σε mp3...
Συντονιστές: alex, Συντονιστές
Ψάχνω την Ευχή σε mp3...
Χαιρετώ σας αγαπητοί μου και Χριστός Ανέστη,
Ψάχνω απεγνωσμένα στο ιντερνετ να βρω ένα αρχείο με την ευχή ("Κύριε Ιησού Χριστέ, ελεησόν με"). Θέλω να βρω αρχείο απο κάποιον που να την διαβάζει... μοναχός ή οτιδήποτε για να να το κατεβάσω... Μηπως ξέρει κανείς που θα το βρώ???
ευχαριστώ θερμά!
Ψάχνω απεγνωσμένα στο ιντερνετ να βρω ένα αρχείο με την ευχή ("Κύριε Ιησού Χριστέ, ελεησόν με"). Θέλω να βρω αρχείο απο κάποιον που να την διαβάζει... μοναχός ή οτιδήποτε για να να το κατεβάσω... Μηπως ξέρει κανείς που θα το βρώ???
ευχαριστώ θερμά!
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Φίλε καλημέρα. Για ψάξε στο www.imlemesou.org .Ίσως στο βρείς εκεί γιατί έχει πλήθος ομιλιών.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
efthumhs > dustuxws den uparxei se auto to site epsaksa...se euxaristw pantws...mhpws exeis kati allo sto nou sou ?
vasilis_m21> agaphte mou an me ikanopoiouse na thn lew egw tha to ekana kai den tha thn zhtousa... tha marese na thn akouw apo kanan geronta kanan monaxo h opoidhpote telospantwsn alla oxi apo emena;-P
vasilis_m21> agaphte mou an me ikanopoiouse na thn lew egw tha to ekana kai den tha thn zhtousa... tha marese na thn akouw apo kanan geronta kanan monaxo h opoidhpote telospantwsn alla oxi apo emena;-P
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Πάνο θα έλεγα να πας στη μηχανη αναζήτησης www.google.gr και να βάλεις ως λέξη κλειδί την λέξη "ευχή " και να πας μετά στα κριτήρια αναζήτησης και να βάλεις ως τύπος το mp3 (αν γίνετα).Μέτα πάτησε το κουμπί αναζήτηση και εύχομαι κάτι να βρεις... :) [/b]
χμμμμμ δυστυχώς δεν μπορείς να το περιορίσεις σε mp3 ή σε μουσικό κομμάτι.. και γενικα τα αποτελέσματα του google δεν είναι τόσο σχετικά με αυτό που θέλω.. μου φαίνεται περίεργο που δεν μπορω να βρω... σε τόσα μοναστήρια κλπ έχουν ολόκληρες "λειτουργίες" μόνο με την ευχή... μισή ώρα, μια, δύο ώρες κλπ....
Δηλαδή τι σου φαίνεται παράξενο? Που δεν υπάρχει ένα mp3 ας πούμε 4 Mb που για 4 λεπτά θα ακούγεται το Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησόν με?Panos_ έγραψε:...μου φαίνεται περίεργο που δεν μπορω να βρω... σε τόσα μοναστήρια κλπ έχουν ολόκληρες "λειτουργίες" μόνο με την ευχή... μισή ώρα, μια, δύο ώρες κλπ....
Κύριε ελέησον!
μου φαίνεται περίεργο που κανείς δεν έχει ηχογραφήσει έστω κάποιον γεροντα να το λέει...Xpnstos έγραψε:Δηλαδή τι σου φαίνεται παράξενο? Που δεν υπάρχει ένα mp3 ας πούμε 4 Mb που για 4 λεπτά θα ακούγεται το Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησόν με?Panos_ έγραψε:...μου φαίνεται περίεργο που δεν μπορω να βρω... σε τόσα μοναστήρια κλπ έχουν ολόκληρες "λειτουργίες" μόνο με την ευχή... μισή ώρα, μια, δύο ώρες κλπ....
Κύριε ελέησον!
se euxaristw therma gia to link alla to eixa auto kai malista thn megaluterh ekdosh tou.. einai polu kalos o gerontas efraim.. den psaxnw kapoion na milaei gia authn, psaxnw kapoion na thn leei arga kai kathara kai na to zei...vfilip έγραψε:http://www.dailygreece.com/2007/05/post_136.php