Να ζήσει η Παρέα
Συντονιστής: Συντονιστές
Να ζήσει η Παρέα
Αυτό που μου αρέσει είναι που νιώθω ότι τρώμε τα μουστάκια μας
Γκρινιάζουμε φωνάζουμε θυμώνουμε πετάμε μπηχτές και την ίδια στιγμή σε άλλο θέμα λέμε αστεία΄και συμφωνούμε
Δεν είναι πολύ όμορφο ?
Αυτό σκέφτομαι
Οτι σήμερα χαμογελάω την ίδια στιγμή που σε άλλο θέμα πχ γκρινιάζω
Εχει πλάκα τελικά το να γράφεις σε φόρουμ
ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ :D
Γκρινιάζουμε φωνάζουμε θυμώνουμε πετάμε μπηχτές και την ίδια στιγμή σε άλλο θέμα λέμε αστεία΄και συμφωνούμε
Δεν είναι πολύ όμορφο ?
Αυτό σκέφτομαι
Οτι σήμερα χαμογελάω την ίδια στιγμή που σε άλλο θέμα πχ γκρινιάζω
Εχει πλάκα τελικά το να γράφεις σε φόρουμ
ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ :D
Καλή Σαρακοστή
δεν παιζεσε....lovethink έγραψε:Παρακαλώ το θέμα να κλειδωθεί γιατί γέμισε το δάπεδο φαρμάκι και δεν ισχύει η καλή μου διάθεση γιατί η μια μεριά δε φτάνει
ανοιγεις θεματα..απαντας..
μετα κατι συμβαινει..θελεις να τα κλειδωσουν...
δεν προλαβαινουμε να σε χαρουμε και μας κανεις να τρεχουμε ...
χαχαχαχαχαχαχα
-
gkdgr
- Συστηματικός Αποστολέας

Ψάξτο λίγο...Κάτι σε πειράζει...Νά το κόψεις σιγά γιγάlovethink έγραψε:Πόπη δε παίζει
Κοίτα λίγο το παραπάνω ποστ και θα καταλάβεις
Ασε , έχουμε τα μετατρεπτοσωματικά μας εμείς
Ας μείνουν με το δηλητήριο όσοι δεν θέλουν να είναι φίλοι μας
Δε θα ασχοληθώ παραπάνω
Αλλά ΔΕΝ θα τους περάσει
Αλλά ένα πράγμα που μου αρέσει σε εσένα είναι η διάθεση σου να ασχολείσαι με οποιονδήποτε εδώ μέσα..
Αν είχε ήχο το FORUM λίγοι θα αντέχαν τις τσιρίδες που βάζεις όταν σε θίγουν..Εσύ όμως εκεί...
Εμένα ο πιο πρόσφατος χαρακτηρισμός ήταν ότι είμαι πράκτορας της ΜΙΤ..
Πήγαινα κάτι σεμινάρια της ΜΙΤ αλλά ήταν άσχετο με την ΜΙΤ :pgkdgr έγραψε:Ψάξτο λίγο...Κάτι σε πειράζει...Νά το κόψεις σιγά γιγάlovethink έγραψε:Πόπη δε παίζει
Δε θα ασχοληθώ παραπάνω
Αλλά ΔΕΝ θα τους περάσει![]()
Αλλά ένα πράγμα που μου αρέσει σε εσένα είναι η διάθεση σου να ασχολείσαι με οποιονδήποτε εδώ μέσα..
Αν είχε ήχο το FORUM λίγοι θα αντέχαν τις τσιρίδες που βάζεις όταν σε θίγουν..Εσύ όμως εκεί...
Δεν τσιρίζω έννοια σου
Απλά ανακαλύπτω κάθε μέρα όλο και πιο πολύ αυτό που κάποτε είχε γράψει η ΡΟΜΦΑΙΑ σε ένα φόρουμ με τίτλο "Φιδια κολοβά"
Γειά σου βρε ΡΟΜΦΑΙΑ με τα θέματά σου
Δίκιο είχες
Καλή Σαρακοστή
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφέ μου, αγαπάμε όλους τους αδελφούς μας και αυτούς που μας αγαπάνε και αυτούς που μας πικραίνουν! Γιατί είμαστε Χριστιανοί! Αλλιώς θα είμασταν κάτι άλλο!lovethink έγραψε:Πήγαινα κάτι σεμινάρια της ΜΙΤ αλλά ήταν άσχετο με την ΜΙΤ :pgkdgr έγραψε:Ψάξτο λίγο...Κάτι σε πειράζει...Νά το κόψεις σιγά γιγάlovethink έγραψε:Πόπη δε παίζει
Δε θα ασχοληθώ παραπάνω
Αλλά ΔΕΝ θα τους περάσει![]()
Δεν τσιρίζω έννοια σου
Απλά ανακαλύπτω κάθε μέρα όλο και πιο πολύ αυτό που κάποτε είχε γράψει η ΡΟΜΦΑΙΑ σε ένα φόρουμ με τίτλο "Φιδια κολοβά"
Γειά σου βρε ΡΟΜΦΑΙΑ με τα θέματά σου
Δίκιο είχες
Θα συμφωνήσω πάντως με τον (την;) gkdgr : Πρέπει να υπάρχει κάτι που σε πειράζει κι αυτό το κάτι πρέπει να εξολοθρευτεί! Πριν θεριέψει! Τουλάχιστον είσαι τυχερός που φαίνεται! Τα πιο άσχημα είναι αυτά που δύσκολα φαίνονται!
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εγω μέχρι σημερα γνωριζα για το ΜΙΤ --> www.mit.edu/aboutmit/gkdgr έγραψε:...Εμένα ο πιο πρόσφατος χαρακτηρισμός ήταν ότι είμαι πράκτορας της ΜΙΤ...
Η ΜΙΤ τι είναι ???
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...