Αγαπητοί μου αδερφοί,

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
evagelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Αγαπητοί μου αδερφοί,

Δημοσίευση από evagelia »

Αγαπητοί μου αδερφοί,άλλο ένα
ευτυχές γεγονός,προς δόξα Θεού.Η Αγγελική που βάλαμε στην προσευχή μας,όλα πήγαν καλά
και είναι μια χαρά.Και μας έδωσε στην οικογένεια άλλο ένα γλυκό μέλος.Ένα όμορφο γερο αγοράκι.Που σε λίγο καιρό θα βαπτισθεί με το όνομα Κωνσταντίνος.Και ευχόμαστε όλοι να έχει φωτίσει και ευλογια του Κυριου,και της Μεγαλόχαρης
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

===============================================
Η evagelia έγραψε :
Αγαπητοί μου αδερφοί,άλλο ένα
ευτυχές γεγονός,προς δόξα Θεού.Η Αγγελική που βάλαμε στην προσευχή μας,όλα πήγαν καλά
και είναι μια χαρά.Και μας έδωσε στην οικογένεια άλλο ένα γλυκό μέλος.Ένα όμορφο γερο αγοράκι.Που σε λίγο καιρό θα βαπτισθεί με το όνομα Κωνσταντίνος.Και ευχόμαστε όλοι να έχει φωτίσει και ευλογια του Κυριου,και της Μεγαλόχαρης

Μέγας ει Κύριε, και θαυμαστά τα έργα Σου, και ουδείς λόγος εξαρκέσει προς ύμνον των θαυμάσιων σου

============================================
andriyian
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από andriyian »

Αυτη ειναι η δυναμη της πραγματικης προσευχης. Αυτη ειναι αγαπη προς το συνανθρωπο μας. Μκαρι να γινουν και αλλες προσευχες για οσους την αποζητουν.
katerina71
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Re: Αγαπητοί μου αδερφοί,

Δημοσίευση από katerina71 »

evagelia έγραψε:Αγαπητοί μου αδερφοί,άλλο ένα
ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ!
Athena
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από Athena »

Πολύ χαίρομαι για την Αγγελική. Λυπάμαι όμως που η ουσιαστικότερη ίσως ενότητα του φόρουμ, η Αλληλοβοήθεια , όπου γίνονται και οι παρακλήσεις για την προσευχή των 10, παραμένει κλειστή.
Αναλωνόμαστε σε διαμάχες. Τσακωνόμαστε ποιος ειναι πιο πιστός, πιο ορθόδοξος, πιο σύμφωνος με τα τυπικά, και χάνουμε την ουσία.
Αν υπάρχει ένα πράγμα αληθινά καλό εδώ μέσα, είναι αυτή η προσευχή. Για μένα (και πολλούς άλλους, νομίζω) είναι η μεγαλύτερη χαρα να προσεύχομαι για τους αδελφούς μας που έχουν ανάγκη, για όσους συμπροσεύχονται την ώρα εκείνη μαζί μου και για όλο τον κόσμο. Μη μας το στερείτε άλλο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”