να μου απαντησετε..

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Κλειδωμένο
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

να μου απαντησετε..

Δημοσίευση από Dirfys »

θα μπορουσατε σας παρακαλω να μου απαντησετε
γιατι διαγραψατε την τελευταια τοποθετηση ερωτηση προς τον nkope ?
δεν προσβαλα κανεναν..δεν εβρισα κανεναν...
μου χρωστατε κ Διαχειριστα μια εξηγηση.
και τι θελω τωρα.............
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Απλά ήταν εκτός θέματος.

To συγκεκριμένο θέμα δημιουργήθηκε για ένα και μόνο σκοπό, που αφορά τη διαχείριση του forum, και είναι λάθος και αντιπαραγωγικό να εκτραπεί η συζήτηση προς οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση. Εξήγησα τους λόγους και παρακάλεσα να μην κάνετε δημοσιεύσεις εκτός θέματος. Το συγκεκριμένο topic πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο για την έκφραση γνώμης για το συγκεκριμένο διαχειριστικό θέμα και για τα μέλη που αφορά για να εκφράσουν αν θέλουν την επιθυμία τους να παραμείνουν στο forum.

Ότι άλλο θέλετε μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ ή σε όποια άλλη θεματική ενότητα ανήκει.
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

nkope έγραψε:Απλά ήταν εκτός θέματος.

To συγκεκριμένο θέμα δημιουργήθηκε για ένα και μόνο σκοπό, που αφορά τη διαχείριση του forum, και είναι λάθος και αντιπαραγωγικό να εκτραπεί η συζήτηση προς οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση. Εξήγησα τους λόγους και παρακάλεσα να μην κάνετε δημοσιεύσεις εκτός θέματος. Το συγκεκριμένο topic πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο για την έκφραση γνώμης για το συγκεκριμένο διαχειριστικό θέμα και για τα μέλη που αφορά για να εκφράσουν αν θέλουν την επιθυμία τους να παραμείνουν στο forum.

Ότι άλλο θέλετε μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ ή σε όποια άλλη θεματική ενότητα ανήκει.
και σε ξαναρωτω.,......οπως ρωτησα και πριν...
με ποια κριτιρια κριθηκε η απαντηση μου εκτος θεματος?
με ποια κριτηρια μεταφερθηκε το θεμα σε αλλο τοπικπου δεν διαβαζετε απο τα μελη??γιατι το μετεφερες τοτε αφου δεν θα εχει κανεις την δυνατοτητα να διαβαστει??
και πως κρινετε λαθος η τοποθετηση του καθενα απο μας..απο ποιον οριζετε το παραγωγικο και το αντιπαραγωγικο??
εχουμε καλουπια που εγω δεν τα καταλαβα?? υπαρχουν μετρα και σταθμα??
και το κυριωτερο ???σε ρωτησα...αν ξερεις τι θα πει διαχειρηση......
η λεξη..τον ορισμο της........
θα εχω απαντηση και αυτη τη φορα τωρα..
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Εγώ, φίλη Dirfys, αυτή την απάντηση έχω να σου δώσω, με παρρησία και αναλαμβάνοντας την ευθύνη όσων κάνω. Είναι πιθανόν η απάντησή μου να μην σε ικανοποιεί, αλλά όποιος αναλαμβάνει ένα διακόνημα είναι υποχρεωμένος μερικές φορές και να δυσαρεστήσει κάποιους προκειμένου να το φέρει σε πέρας.

Το μόνο που ζητώ είναι λίγη υπομονή. Μπορείτε να κρίνετε τη νέα ομάδα διαχείρισης εκ του αποτελέσματος, αφού της δώσετε λίγο χρόνο, για να φανεί το αποτέλεσμα της δουλειάς της.
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

nkope έγραψε:Εγώ, φίλη Dirfys, αυτή την απάντηση έχω να σου δώσω, με παρρησία και αναλαμβάνοντας την ευθύνη όσων κάνω. Είναι πιθανόν η απάντησή μου να μην σε ικανοποιεί, αλλά όποιος αναλαμβάνει ένα διακόνημα είναι υποχρεωμένος μερικές φορές και να δυσαρεστήσει κάποιους προκειμένου να το φέρει σε πέρας.

Το μόνο που ζητώ είναι λίγη υπομονή. Μπορείτε να κρίνετε τη νέα ομάδα διαχείρισης εκ του αποτελέσματος, αφού της δώσετε λίγο χρόνο, για να φανεί το αποτέλεσμα της δουλειάς της.
δεν ειδα και καμια απαντηση σε οτι σε ρωτησα αγαπητε nkope αλλα ισως η παρρησια να ειναι καλυτερα γραμμενη στα λογια παρα στις πραξεις,εκει μας δημιουργει προβληματακια..
το θεμα δεν ειναι η δυσαρεσκεια η δικη μου και σε λιγο καιρο και καποιον αλλων αλλα το πως εχετε ερμηνευσει το ορθοδοξο πνευμα ..το δημοκρατικο πνευμα ..πως εχετε δει τον τροπο που θα κρινετε εμας....
εχεις τον χρονο σου απο εμενα γιατι εχω υπομονη και επιμονη.....
οσο για το αποτελεσμα της δουλειας εδω θα ειμαστε και οι δυο σε λιγο καιρο να ξανα αναθεωρησουμε τα γεγονοτα..
ευχομαι να μη ανακαλυψεις την διαφορα του διαχειρηστη απο του νεροκουβαλητη.....
καλη συνεχεια σε οτι θα ερχετε για εσενα..εγω την απαντηση μου την πηρα....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”