Μεταφέρω την έκκληση του πατρός Μιχαήλ από τα χωριά της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως. Να είμαστε έτοιμοι, αδελφοί μου, να τον ενισχύσουμε ηθικά ( με την προσευχή μας και την αυτοπρόσωπη παρουσία μας, όσων είναι πλησίον της περιοχής του ή από Αθήνα ) και οικονομικά για να στηρίξει τις χειμαζόμενες οικογένειες των ενοριών του.
Αγαπητε εν Χριστω αδελφε με πολυ θλιψη σου αναφερω οτι οι ενοριες μου Αγιου Γεωργιου Καμαρας Αγιου Ιωαννου θεολογου Ποταμιας και Αγιου Νικολαου Καμποχωριου εχουν υποστει σοβαρες ζημιες απο την φοβερη πυρκαγια την οποια επληξε την Επαρχια μας.
Αυτη την στιγμη η ενορια του Αγιου Γεωργιου Καμαρας οπου εχει την λιγοτερη ζημια απο τις αλλες δυο εχει την φροντιδα και προσφερει πρωινο - μεσημεριανο- και βραδυνο δια 50 οικογενειες που εχασαν ολοκληρωτικα τα σπιτια τους και ολη την περιουσια τους.
Αγωνιζομεθα σκληρα διοτι ολη η Ιερα Μητροπολη μας εχει καταστραφει σχεδον ολοσχερως .
Σε ευχαριστω δια το μεγαλο ενδιαφερον σου θα επικοινωνησω με την Ιερα Μητροπολη δια να δω ποιο αριθμο λογαριασμου θα δωσω εις την αγαπη σας .
Προσευχηθειτε παρακαλω ολοι να δωσουμε ζωη στα χωρια μας οπου δυστυχως τα καταστρεψαν οι μη εχοντες μεσα τους Ιησου Χριστω.
Προσευχηθειτε παρακαλω πολυ και δια εμενα να μπορεσω να κρατηθω στα ποδια μου διοτι η Ιερα Μητροπολη μου εχει δωσει να στηριξω και βοηθησω 12 χωρια της επαρχιας μου που καταστραφηκαν ολοσχερως.
ΘΡΗΝΟΣ παιδια μου ΘΡΗΝΟΣ.
Πατηρ Μιχαηλ ( http://clubs.pathfinder.gr/agiosgeorgio ... 8&read=307 )
Έκτακτη είδηση από τη Μητρόπολη Γόρτυνος, από τον π. Μιχαήλ
Συντονιστής: Συντονιστές