Λίγες οι ελπίδες για τον Αρχιεπίσκοπο;
Συντονιστής: Συντονιστές
Λίγες οι ελπίδες για τον Αρχιεπίσκοπο;
Πριν 2 ημέρες επισκέφτηκα την μονή της Παναγίας της Ελεούσας στην Ξυνιάδα Δομοκού!
Ο εκεί μοναχός π. Αθανάσιος μας εξομολογήθηκε σε εμένα και άλλα 5 άτομα οτι 3 ημέρες ενωρίτερα είδε όραμα οτι ο Χριστόδουλος δεν θα τα πάει καλά με την ασθένεια.
Όλοι ευχόμεθα να γίνει καλά και να ξανα-αναλάβει το ποίμνιό του με μεγαλύτερο πάθος!
Ο εκεί μοναχός π. Αθανάσιος μας εξομολογήθηκε σε εμένα και άλλα 5 άτομα οτι 3 ημέρες ενωρίτερα είδε όραμα οτι ο Χριστόδουλος δεν θα τα πάει καλά με την ασθένεια.
Όλοι ευχόμεθα να γίνει καλά και να ξανα-αναλάβει το ποίμνιό του με μεγαλύτερο πάθος!
Προσκυνώ Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα, Τριάδα Ομοούσιο και Αχώριστο, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν
-
strumfi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Λίγες οι ελπίδες για τον Αρχιεπίσκοπο;
Όλοι ευχόμεθα να γίνει καλά και να κάνει το κομποσχοίνι του να στενάξει!oceangr2 έγραψε: Όλοι ευχόμεθα να γίνει καλά και να ξανα-αναλάβει το ποίμνιό του με μεγαλύτερο πάθος!
Ο Θεός να ΕΛΕΗΣΕΙ τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, και να ελεήσει ΚΑΙ ΕΜΑΣ.
Ο Θεός ΑΚΟΥΕΙ όλες τις προσευχές τών ανθρώπων, αλλά τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΤΕΛΕΙΟΣ ΘΕΟΣ.
Χριστός Ανέστη.
Ο Θεός ΑΚΟΥΕΙ όλες τις προσευχές τών ανθρώπων, αλλά τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΑΝΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΤΕΛΕΙΟΣ ΘΕΟΣ.
Χριστός Ανέστη.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
-
silver
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
==========================================
Ο Iosif έγραψε :
Ναι αδελφέ σωστά.
Ο Θεός πάντας ανθρώπους θέλει σωθήναι και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν ( Α΄Τιμ. Β,4 ).
Αληθώς Ανέστη ο Κύριος της Δόξης, ο Λυτρωτής και Σωτήρας μας, Ιησούς Χριστός!
Νάσαι καλά αδελφέ, είθε η Κυρία Θεοτόκος να σου δίνει δύναμη και υγεία
να συνεχίζεις τον ωραίο αγώνα.
Ο Iosif έγραψε :
Ο Θεός να ΕΛΕΗΣΕΙ τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, και να ελεήσει ΚΑΙ ΕΜΑΣ.
Χριστός Ανέστη.
Ναι αδελφέ σωστά.
Ο Θεός πάντας ανθρώπους θέλει σωθήναι και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν ( Α΄Τιμ. Β,4 ).
Αληθώς Ανέστη ο Κύριος της Δόξης, ο Λυτρωτής και Σωτήρας μας, Ιησούς Χριστός!
Νάσαι καλά αδελφέ, είθε η Κυρία Θεοτόκος να σου δίνει δύναμη και υγεία
να συνεχίζεις τον ωραίο αγώνα.
-
nkope
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Στις ειδήσεις χτες υπήρξε ενημέρωση απ΄τον γιατρό που θα κάνει τη μεταμόσχευση στον Αρχιεπίσκοπο, τον κ. Τζέκη, ότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει δύσκολη αλλά καλή υπό τις δεδομένες συνθήκες, κι ότι υπάρχουν πολλές ελπίδες ότι θα βρεθεί συμβατό μόσχευμα μέχρι το τέλος του μηνός για να γίνει μεταμόσχευση.
Πράγματι ο Αρχιεπίσκοπος, όπως κι όλοι μας άλλωστε, βρίσκεται στα χέρια του Θεού. Αν δεν βρεθεί μόσχευμα μέχρι το τέλος του μηνός η κατάσταση θα γίνει πραγματικά κρίσιμη.
Πράγματι ο Αρχιεπίσκοπος, όπως κι όλοι μας άλλωστε, βρίσκεται στα χέρια του Θεού. Αν δεν βρεθεί μόσχευμα μέχρι το τέλος του μηνός η κατάσταση θα γίνει πραγματικά κρίσιμη.
Πατωντας τη διευθυνση του Ιουστινου μου βγαζει
"Η Θ.Ενότητα ή η δημοσίευση που ζητήσατε δεν υπάρχει" !
Δεν ξερω γιατι !
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου Ο Κυριος
να βοηθησει τον Αρχιεπισκοπο μας σ'αυτες τις δυσκολες στιγμες
που περνα φερνωντας του την πληρη ιαση !
"Η Θ.Ενότητα ή η δημοσίευση που ζητήσατε δεν υπάρχει" !
Δεν ξερω γιατι !
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου Ο Κυριος
να βοηθησει τον Αρχιεπισκοπο μας σ'αυτες τις δυσκολες στιγμες
που περνα φερνωντας του την πληρη ιαση !
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό