Η υπόθεση πάει κάπως έτσι:
Δυο όμορφες άδελφές γοργόνες θέλουν να βγουν στην στεριά. Η μία επειδή είναι ερωτευμένη με έναν στεριανό, και η άλλη επειδή θέλει να βρει άντρα. Αφού βγαίνουν στην στεριά αψηφώντας όλα τα εμπόδια του κοινωνικού τους περιβάλλοντος, οι περιπέτειες τους στον κόσμο των ανθρώπων αρχίζουν....
Είναι η γνωστή ιστορία αγάπης μεταξύ δύο κόσμων. Τον κόσμο του βυθού και τον κόσμο των ανθρώπων. Το έργο αν ήταν 20 ετών ποιο παλιό, με την νοοτροπιά της τότε εποχής αλλά με τον αριθμό θεατών που έχουν τηλεόραση στο σπίτι τους σήμερα, πιστεύω ότι θα έσπαζε τα ταμεία πολύ ποιο πολύ, από ότι κάνει σήμερα.
Σήμερα όμως, με την σημερινή νοοτροπία το έργο δεν μας τα λέει καθόλου καλά. Η σημερινή νοοτροπία μας θέλει πνευματικούς δούλους της νέας εποχής. Όσοι άνθρωποι είναι μεγαλύτερης ηλικίας και έχουν ήδη σχηματίσει γνώμη είναι δύσκολο να τους ελέγξουν. Επειδή όμως η σειρά είναι κωμική άρα κάνει και για παιδιά, στοχεύουν σε αυτά, προσθέτοντας μαγικά φαινόμενα που συγκινούν τα παιδιά που δεν ξέρουν ότι είναι σατανιστικής προελεύσεως. Μερικά είναι από ανατολικές θρησκείες και άλλα από μαύρη μαγεία. Ήδη έχουν αναφερθεί εκφράσεις και έχουν φανερωθεί χειρονομίες τέτοιου είδους.
Γι' αυτούς που ζουν στο εσωτερικό και το βλέπουν σαν έργο θα ήθελα την γνώμη σας. Πώς σας φαίνεται; Θα αφήνατε τα παιδιά σας να το βλέπουν; Ή μόνο εγώ έπιασα την προπαγάνδα σατανολατρείας από πίσω της; Εμένα μου φαίνεται ένας νέος ελληνικός Χάρι Πότερ.
Εδώ είναι η περιγραφή του Mega για περισσότερες πληροφορίες αν θέλετε. Όμως βέβαια δεν θα πει κάτι περισσότερο από όσα θα καταλάβαινε ο μέσος άνθρωπος ....
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.megatv.com/ekpompes/ekpompes.asp?ID=110