Αντιδράστε για τη Θράκη!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αντιδράστε για τη Θράκη!
Ας πάψει η μεμψιμοιρία για τη Θράκη
Ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι κάτι
Ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε όσους επί χρόνια προσπαθούν
Υπογράψτε το κείμενο διαμαρτυρίας
της εφημερίδας της Κομοτηνής ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ
Δυναμώστε ΣΗΜΕΡΑ τη φωνή της ΘΡΑΚΗΣ
http://www.antibaro.gr/8rakh.php
Ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι κάτι
Ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε όσους επί χρόνια προσπαθούν
Υπογράψτε το κείμενο διαμαρτυρίας
της εφημερίδας της Κομοτηνής ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ
Δυναμώστε ΣΗΜΕΡΑ τη φωνή της ΘΡΑΚΗΣ
http://www.antibaro.gr/8rakh.php
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Λυπάμαι δεν μπορώ να μην είμαι μεμψίμοιρος
Τα δυό κόμματα απ'όσο ξέρω έχουν Τούρκους Βουλευτές , την Καραχασάν και κάποιον άλλον δεν θυμάμαι το όνομά του
Τόσα χρόνια έπρεπε να ενδιαφερθούν οι ίδιοι οι κάτοικοι της Κομοτηνής της Θράκης κτλπ και να κατέβουν στην Αθήνα να καθήσουν έξω από τη βουλή όλονυχτίες και να αντιδρούν
Τι θα κάνει μια υπογραφή όπως αμέεεεεετρητες άλλες που έχουμε βάλει στο ίντερνετ ?
Πότε έγινε κάτι εξαιτίας των υπογραφών στο ίντερνετ ?
Ποιά αρχή ? και θα τις δει ποιός ? η Καραχασάν και ο κάθε Τουρκόφιλος βουλευτής της Θράκης ?
Λυπάμαι , αλλά όπως θυμώνω με τους Κύπριους που έχουν στο κρατικό τους κανάλι ειδήσεις στα Τούρκικα έτσι θυμώνω και με τους Θρακιώτες , έτσι θυμώνω και με τους Μακεδόνες
Που είναι τα συλλαλητήρια ?
Που είναι οι αντιδράσεις ?
Εγώ ? από την Αθήνα ? να κάνω τι ?
να τρέξω για αυτούς ?
Οχι αγαπητοί μου , όταν δω συσπείρωση λαϊκή και ενδιαφέρον μαζικό να τρέξω
Αλλά δεν θα κάθομαι εγώ να στεναχωριέμαι και να θλίβομαι μέρα νύχτα όταν οι ίδιοι οι κάτοικοι μιας περιοχής δεν αντιδρούν δημόσια
Οταν κάποιος είχε στο παρελθόν κάποιο πρόβλημα που τον πνίγει το άδικο απ'όσο θυμάμαι μέχρι και στη ταράτσα ανέβαινε και απειλούσε να πέσει και μαζεύονται τα κανάλια
Που είναι ένας να το κάνει αυτό στη Θράκη ? στη Μακεδονία ?
Ετσι για τον "Ντόρο" για να μαζευτούν τα κανάλια να ενημερωθεί ο κόσμος
Αλλιώς λυπάμαι , ο κόσμος δεν θα ενημερωθεί γιατί πολύ απλά δεν καθόμαστε να βλέπουμε τη βουλή στην ΕΤ1
(Την Κύπρο δεν την ανέφερα στις αντιδράσεις γιατί όλοι θυμόμαστε τον "Ισαάκ" που τον είχαν σκοτώσει οι Τούρκοι )
Τι να πεις ........ η ΕΛΛΑΔΑ η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ έχει γίνει μια μικρή μικρή μικρή μικρή κουκιδίτσα στο χάρτη , μια μικρή μικρή ζουμερή μπουκιά που από όλες τις μεριές θέλουν κάποιοι να πάρουν και λίγο μεζέ
Τα δυό κόμματα απ'όσο ξέρω έχουν Τούρκους Βουλευτές , την Καραχασάν και κάποιον άλλον δεν θυμάμαι το όνομά του
Τόσα χρόνια έπρεπε να ενδιαφερθούν οι ίδιοι οι κάτοικοι της Κομοτηνής της Θράκης κτλπ και να κατέβουν στην Αθήνα να καθήσουν έξω από τη βουλή όλονυχτίες και να αντιδρούν
Τι θα κάνει μια υπογραφή όπως αμέεεεεετρητες άλλες που έχουμε βάλει στο ίντερνετ ?
Ποιά αρχή ? και θα τις δει ποιός ? η Καραχασάν και ο κάθε Τουρκόφιλος βουλευτής της Θράκης ?
Λυπάμαι , αλλά όπως θυμώνω με τους Κύπριους που έχουν στο κρατικό τους κανάλι ειδήσεις στα Τούρκικα έτσι θυμώνω και με τους Θρακιώτες , έτσι θυμώνω και με τους Μακεδόνες
να τρέξω για αυτούς ?
Αλλά δεν θα κάθομαι εγώ να στεναχωριέμαι και να θλίβομαι μέρα νύχτα όταν οι ίδιοι οι κάτοικοι μιας περιοχής δεν αντιδρούν δημόσια
Οταν κάποιος είχε στο παρελθόν κάποιο πρόβλημα που τον πνίγει το άδικο απ'όσο θυμάμαι μέχρι και στη ταράτσα ανέβαινε και απειλούσε να πέσει και μαζεύονται τα κανάλια
Αλλιώς λυπάμαι , ο κόσμος δεν θα ενημερωθεί γιατί πολύ απλά δεν καθόμαστε να βλέπουμε τη βουλή στην ΕΤ1
(Την Κύπρο δεν την ανέφερα στις αντιδράσεις γιατί όλοι θυμόμαστε τον "Ισαάκ" που τον είχαν σκοτώσει οι Τούρκοι )
Τι να πεις ........ η ΕΛΛΑΔΑ η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ έχει γίνει μια μικρή μικρή μικρή μικρή κουκιδίτσα στο χάρτη , μια μικρή μικρή ζουμερή μπουκιά που από όλες τις μεριές θέλουν κάποιοι να πάρουν και λίγο μεζέ
Καλή Σαρακοστή
lovethink έγραψε:Λυπάμαι δεν μπορώ να μην είμαι μεμψίμοιρος
να τρέξω για αυτούς ?
Ασε τις κλαψες Μανο και υπογραψε !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
konstantinoupolitis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σε ευχαριστώ Κωσταντινουπολίτη για την ενημέρωσηkonstantinoupolitis έγραψε:Παρένθεση: Η Ελληνική η Τουρκική και η Αγγλική συνιστούν βάσει του Συντάγματος απο την Ανεξαρτησία του 59΄-60, επίσημες γλώσσες της Κύπρου. Αναγκαστικά τηρώντας την νομιμότητα η Κυπριακή Κυβέρνηση και εν προκειμένω το Ρ.Ι.Κ. οφείλει να έχει και δελτίο στα Τουρκικά παρά την Κατοχή.
Δεν το γνώριζα
(Μελπομένη δεν ήταν κλάψες αυτά που είπα , απλά ας κατέβουν λίγο για διαμαρτυρία οι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτών των περιοχών .Σε άλλες περιπτώσεις ξέρουν να κλείνουν με τα τρακτέρ τους δρόμους )
Αλλά τι λέω ..... έχουν μείνει Ελληνες εκεί πάνω ; ή μόνο στα χαρτιά έχει μείνει Ελληνική ;
Καλή Σαρακοστή
Μανο, την τελειταια σου φραση φαινεται την εγραψε το δαχτυλο σου,χωρις τη συμμετοχη του μυαλου σου η της καρδιας σου. Γι αυτο καλα θα κανεις να ανακαλεσεις.lovethink έγραψε:
(Μελπομένη δεν ήταν κλάψες αυτά που είπα , απλά ας κατέβουν λίγο για διαμαρτυρία οι ΕΛΛΗΝΕΣ αυτών των περιοχών .Σε άλλες περιπτώσεις ξέρουν να κλείνουν με τα τρακτέρ τους δρόμους )
Αλλά τι λέω ..... έχουν μείνει Ελληνες εκεί πάνω ; ή μόνο στα χαρτιά έχει μείνει Ελληνική ;
Υπογραψε εσυ,κανε το ελαχιστο χρεος σου και ασε τον καθενα να αποφασιζει για τον εαυτον του,και να δεχεται τις συνεπειες.
Οσο για τους πολιτικους,πιστευω ακολουθουν γραμμη για εφαρμογη Νεοεποχητικης Παγκοσμιοποιησης .
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Η κατάθλιψη που έχει ο Μάνος δυστυχώς είναι κολλητική. Και εγώ την είχα κάποτε αλλά διαπίστωσα ότι δεν έφταιγε το κακό που νικούσε αλλά το καλό που κοιμότανε. Από τότε ξύπνησα και πολεμάω. Μάνο συνιστώ να κάνεις το ίδιο. Ο γενναίος πολεμιστής δεν είναι γενναίος όταν νικάει στα εύκολα αλλά στα δύσκολα. Στο κάτω-κάτω μια υπογραφή για εκείνους μπορεί να κάνει την διαφορά ενώ για σένα δεν είναι τίποτα. Καλό θα είναι να πας και να υπογράψεις πριν έχεις τύψεις μετά ότι δεν έκανες τίποτα.