Θα ήθελα να κρατήσω αυτη την ενότητα ώστε να κάνω ερωτήσεις για πράγματα που δεν ξέρω.
1)Τι ώρα αρχίζει η λειτουργία των χαιρετισμών κάθε Παρασκευή και πόσο διαρκεί.
2)Πείτε μου τι βιβλιαράκι να πάρω ώστε να διαβάζω αυτά που ψέλνονται γιατί δεν έχω ιδέα (προς το παρόν για τους χαιρετισμούς).
Ερωτήσεις (ακολουθία Χαιρετισμών)
Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές
Αδερφέ, κάθε Μητρόπολη έχει το δικό της πρόγραμμα.
Η δική μου ενορία αρχίζει 19:30. Μετά ο ιερέας μας, που έχει πολύ ζήλο, κάνει και μια ακολουθία σε άλλο ναό, στις 21:00.
Οι περισσότερες ενορίες αρχίζουν γύρω στις 19:00...
Υπάρχει βιβλιαράκι του Ακαθίστου ύμνου(- Χαιρετισμοί της Θεοτόκου), αλλά
εμπεριέχονται και σε άλλα προσευχητάρια, που μπορείς να προμηθευτείς από κάθε Χριστιανικό Βιβλιοπωνείο.
Σίγουρα οι Χαιρετισμοί είναι από τις αγαπημένες ακολουθίες στη γη και στον ουρανό! Η Παναγία πολύ αγαπάει τους Χαιρετισμούς και είναι ακόμη μία εκπλήρωση του "..από του νυν μακαριούσι με πάσαι αι γενεαι."
Εϊναι εκπλήρωση προφητείας!
Χαίρετε!
Η δική μου ενορία αρχίζει 19:30. Μετά ο ιερέας μας, που έχει πολύ ζήλο, κάνει και μια ακολουθία σε άλλο ναό, στις 21:00.
Οι περισσότερες ενορίες αρχίζουν γύρω στις 19:00...
Υπάρχει βιβλιαράκι του Ακαθίστου ύμνου(- Χαιρετισμοί της Θεοτόκου), αλλά
εμπεριέχονται και σε άλλα προσευχητάρια, που μπορείς να προμηθευτείς από κάθε Χριστιανικό Βιβλιοπωνείο.
Σίγουρα οι Χαιρετισμοί είναι από τις αγαπημένες ακολουθίες στη γη και στον ουρανό! Η Παναγία πολύ αγαπάει τους Χαιρετισμούς και είναι ακόμη μία εκπλήρωση του "..από του νυν μακαριούσι με πάσαι αι γενεαι."
Εϊναι εκπλήρωση προφητείας!
Χαίρετε!