Ας υποθέσουμε ότι είμαστε υπολογιστές. Όλα τα έχουμε εκτός από ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα ...; κι αυτό είναι η Αγάπη! Χωρίς αυτό τίποτα δεν λειτουργεί κανονικά και πρέπει επειγόντως να το εγκαταστήσουμε στο σύστημα μας. Δεν χρειάζεται να το αγοράσουμε γιατί το πρόγραμμα δίνεται δωρεάν στο internet στην διεύθυνση love.com. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν ξέρουμε να το εγκαταστήσουμε και να το χρησιμοποιήσουμε σωστά. Τι κάνουμε;; Ρωτάμε έναν τεχνικό και μας δίνει τα σωστά βήματα για την εγκατάσταση της Αγάπης στο ανθρώπινο μηχάνημα! Ας αρχίσει η εγκατάσταση ...;
Κύριος: Μπορείτε να με βοηθήσετε να εγκαταστήσω την Αγάπη;; Τι να κάνω πρώτα;
Τεχνικός: Το πρώτο βήμα είναι να ανοίξετε τον φάκελο Καρδιά! Κύριε, εντοπίσετε την Καρδιά;
Κύριος: Ναι την βρήκα, αλλά τρέχουν κι άλλα προγράμματα αυτή την στιγμή. Μπορώ να συνεχίσω την διαδικασία της εγκατάστασης;
Τεχνικός: Όχι δεν μπορείτε. Πείτε μου ...; ποια άλλα προγράμματα τρέχουν;
Κύριος: Μισό λεπτό να δω ...; αυτή την στιγμή τρέχουν τα εξής προγράμματα: Προηγούμενη_καρδιά.exe, Χαμηλή_αυτοεκτίμηση.exe, Μνησικακία.exe και η Δυσαρέσκεια.com.
Τεχνικός: Κανένα πρόβλημα. Η Αγάπη.exe θα σβήσει αυτόματα την Προηγούμενη_καρδιά.exe από το σύστημα σας. Θα παραμείνει στην μνήμη αλλά δεν θα ενοχλεί πλέον τα υπόλοιπα προγράμματα. Η Αγάπη επίσης θα αντικαταστήσει το πρόγραμμα Χαμηλή_αυτοεκτίμηση.exe με ένα δικό της το Υψηλή_αυτοεκτίμηση.exe. Ωστόσο, θα πρέπει να κλείσετε την Μνησικακία.exe και την Δυσαρέσκεια.com. Αυτά τα προγράμματα αποτρέπουν στην Αγάπη να εγκατασταθεί κανονικά στο σύστημα σας. Τα κλείσατε όλα αυτά τα προγράμματα;
Κύριος: Δεν ξέρω πώς να τα κλείσω θα μου πείτε πώς να το κάνω;
Τεχνικός: Πηγαίνετε Έναρξη-Προγράμματα και τρέξτε το πρόγραμμα Συγχώρεση.exe. Κάντε το όσες φορές είναι απαραίτητο μέχρι να διαγραφούν τελείως η Μνησικακία.exe και η Δυσαρέσκεια.com
Κύριος: Εντάξει το έκανα. Τα προγράμματα διαγράφηκαν και η Αγάπη άρχισε αυτόματα να εγκαθίσταται. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Τεχνικός: Ναι είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μόλις ολοκληρώσει την εγκατάσταση θα σας εμφανίσει ένα μήνυμα που θα λέει ότι έχει εγκατασταθεί για πάντα στον φάκελο Καρδιά. Βλέπετε αυτό το μήνυμα;
Κύριος: Ναι το βλέπω.
Τεχνικός: Να θυμάστε ότι τώρα έχετε το βασικό πρόγραμμα. Πρέπει να αρχίσετε να επικοινωνείτε με άλλες Καρδιές για να «κατεβάζετε» τα updates της Αγάπης.
Κύριος: Ωχ..! Μου εμφάνισε ένα μήνυμα λάθους. «Error 412-Το πρόγραμμα δεν μπορεί να τρέξει σε εξωτερικές Καρδιές». Τι να κάνω;;
Τεχνικός: Μην ανησυχείτε αυτό είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα. Συμβαίνει γιατί η Αγάπη για να τρέξει σε άλλες Καρδιές πρέπει πρώτα να τρέξει στην δική σας Καρδιά. Με απλά λόγια «Πρέπει να αγαπήσετε το δικό σας μηχάνημα για να αρχίσει η Αγάπη να τρέχει και στα άλλα μηχανήματα».
Κύριος: Και τώρα τι να κάνω;
Τεχνικός: Βρείτε τον κατάλογο Αποδοχή_εαυτού και αντιγράψτε τα αρχεία Συγχώρεση.doc, Αυτοπεποίθηση.txt, Συνειδητοποίηση_της_αξίας_μου.txt και Καλοσύνη.doc στον φάκελο Καρδιά.
Τα νέα αρχεία θα αντικαταστήσουν τα ήδη υπάρχοντα και το πρόγραμμα θα τρέχει πλέον κανονικά.
Κύριος: Ωραία ...; όλα λειτουργούν κανονικά. Το αρχείο Χαμόγελο.mpg άρχισε να παίζει στο σύστημα μου και τα αρχεία Ζεστασιά.com, Ηρεμία.com και Ευτυχία.com αυτόματα αντιγράφονται στην Καρδιά!
Τεχνικός: Η Αγάπη είναι δωρεάν λογισμικό. Να θυμάστε να το δίνετε απλόχερα σε όσους συναντάται. Κάθε φορά που θα το δίνετε θα σας επιστρέφουν κάποια πολύ σημαντικά αρχεία που θα κάνουν την Καρδιά σας να λειτουργεί καλύτερα!
Κύριος: Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!
Εγκατάσταση "προγράμματος"
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
-
- Συστηματικός Αποστολέας
Αυτο ειναι ευκολο...Πας στο site www.apolatakaloudia.com και κατεβαζεις το antivirus "DenThaPeraseiTrixa" η το "TopmisesNaMePeirakseis_ThaSouTsakiswTaKokkala" που ειναι free..Επειτα κατεβαζεις τα cracks απο το www.spameotibroume.com η απο το www.olatasfazwolatamaxairwnw.net.gr.. κανεις εγκατασταση και τελειωσες... :D :D
I am sorry to inform you that the Easter bunny is an alcoholic....