Τα κανάλια & η 25η Μαρτίου

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

PRETORIAN
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Τα κανάλια & η 25η Μαρτίου

Δημοσίευση από PRETORIAN »

Αδελφοί μου, σήμερα που έχω το χρόνο, κοίταξα τηλεόραση για να δώ κάποιο έργο- ελληνική ταινία αφιερωμένη στην Ελληνική επανάσταση & δυστυχώς μετα λύπης διαπίστωσα ότι δεν παίζεται απο τα κανάλια τέτοιο έργο.. Φαίνεται ότι υπάρχει τακτική, να περαστεί η σημερινή ημέρα, η 25η Μαρτίου όσο το δυνατόν πιο " ήσυχα".... σαν μια καθημερινή ημέρα, που δεν έγινε και κάτι το τόσο σπουδαίο...!!!..
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
Άβαταρ μέλους
Byzantine_Spirit
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Byzantine_Spirit »

PRETORIAN..
Θεωρώ ουτοπικό - στους καιρούς που ζούμε και που όλες οι αξίες
και τα ιδανικά έχουν ισοπεδωθεί - το ότι περίμενες να γιορταστεί η
σημερινή ημέρα με δόξα και τιμή.
Αυτό που συμβαίνει, η αποσιώπηση δηλ., ήταν α ν α μ ε ν ό μ ε ν ο.
Με λύπη εκ μέρους μας βέβαια που συμβαίνει αυτό, αλλά είτε το θέλουμε
είτε όχι συμβαίνει.
Ας κρατήσουμε τις αξίες μας και τις αρχές μας όσοι μπορούμε και
ας φροντίσουμε να τις μεταδώσουμε.
Απο εκει και πέρα, σαν Χριστιανοί που είμαστε,
αισιοδοξούμε γιατί ξέρουμε πως τίποτε δε θα πάει χαμένο.
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»
Dimokratis
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimokratis »

Την αδιαφορία των ιδιωτικών καναλιών την πρόσεξα και εγώ.Μόνο η κρατική τηλεόραση έχει κάποια λίγα αφιερώματα.
Κρίμα που δεν πιάνετε το κανάλι της 4Ε.Το ένα αφιέρωμα διαδέχεται το άλλο.

Αλήθεια,είδε κανείς χθες το βράδυ την εκπομπή του Λογοθέτη ''Σημεία των Καιρών'';Δημοσίευσε κανονικότατη φωτογραφία του Κων/νου Κανάρη.Οι φωτογραφικές μηχανές ήλθαν στην Ελλάδα γύρω στο 1850.Τότε ζούσε ο Κανάρης.Δεν μιλάω για πορτραίτο ή ζωγραφιά όπως έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε αλλά,επαναλαμβάνω,για φωτογραφία η οποία δεν μοιάζει καθόλου το πορτραίτο του.Είναι αρκετά παχύς με μεγάλα μαλλιά και γένια και πολύ άγρια όψη.Πέρασαν πολλά χρόνια βέβαια.Θα προσπαθήσω να την βρώ και να την ανεβάσω για να την δείτε και'σεις.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Δημοκρατη ειδε λιγο χθες. Πολυ καλη εκπομπη! Και ενδιαφερουσα! Τους εχω πει στο παρελθον να κανουν κλικ, θπαρχει παραθυρακι της 4ε εδω, αλλα μου...ειπαν οτι προτιμανε να πηγαινουν βολτες με τις μηχανες τους. :(
antonioskat
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από antonioskat »

Dimokratis έγραψε:Την αδιαφορία των ιδιωτικών καναλιών την πρόσεξα και εγώ.Μόνο η κρατική τηλεόραση έχει κάποια λίγα αφιερώματα.
Κρίμα που δεν πιάνετε το κανάλι της 4Ε.Το ένα αφιέρωμα διαδέχεται το άλλο.

Αλήθεια,είδε κανείς χθες το βράδυ την εκπομπή του Λογοθέτη ''Σημεία των Καιρών'';Δημοσίευσε κανονικότατη φωτογραφία του Κων/νου Κανάρη.Οι φωτογραφικές μηχανές ήλθαν στην Ελλάδα γύρω στο 1850.Τότε ζούσε ο Κανάρης.Δεν μιλάω για πορτραίτο ή ζωγραφιά όπως έχουμε συνηθήσει να βλέπουμε αλλά,επαναλαμβάνω,για φωτογραφία η οποία δεν μοιάζει καθόλου το πορτραίτο του.Είναι αρκετά παχύς με μεγάλα μαλλιά και γένια και πολύ άγρια όψη.Πέρασαν πολλά χρόνια βέβαια.Θα προσπαθήσω να την βρώ και να την ανεβάσω για να την δείτε και'σεις.
Αλήθεια, πού ακριβώς πιάνει αυτό το κανάλι; Προσπάθησα να το δω μέσα από αυτή τη σελίδα αλλά μου είναι αδύνατο.
VASILEIOS
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από VASILEIOS »

Χρόνια πολλά σε όλους..!Το βράδυ σε κανάλι των Αθηνών στις 9:00 έχει την ταινία Παπαφλέσσας..Κ το απόγευμα είχε τους Σουλιώτες...Αλλα κ πάλι ειναι πάρα πολύ λίγα όλα αυτά....
Dimokratis
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimokratis »

antonioskat έγραψε:
Αλήθεια, πού ακριβώς πιάνει αυτό το κανάλι; Προσπάθησα να το δω μέσα από αυτή τη σελίδα αλλά μου είναι αδύνατο.
Αν δεν κάνω λάθος εκπέμπει μόνο στην Β.Ελλάδα ή αλλιώς δορυφορικά.Ίσως δίνει περισσότερες λεπτομέρειες η ιστοσελίδα της 4Ε.
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από zafeiris »

χρόνια παλλά φίλοι μου. Είναι γνωστό πλέον ότι σιγά σιγά θάλουν να μας κάνυν να ξεχάσουνε την ιστορία μας. Δεν γίνεται καμία αναφορά στο έπος του 1821, αλλάζουν τα βιβλία της ιστορίας παραποιόντας τα ιστορικά γεγονότα, και όπως πάμε θα καταργήσουν και τις παρελάσεις
ester
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ester »

Να γιατί η εκκλησία θα πρέπει να έχει το δικό της Τηλεοπτικό σταθμό!
PRETORIAN
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από PRETORIAN »

ester έγραψε:Να γιατί η εκκλησία θα πρέπει να έχει το δικό της Τηλεοπτικό σταθμό!
ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ!
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”