δεν ξέρω τι να κάνω? (ψυχοσωματικά προβλήματα)

Εδώ αναρτούνται αιτήματα & προσφορές βοηθείας με στόχο την αλληλοβοήθεια των μελών μας.

Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

eufrosini
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

δεν ξέρω τι να κάνω? (ψυχοσωματικά προβλήματα)

Δημοσίευση από eufrosini »

αδελφια ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση
λυποθιμαω,εχω ζαλαδες ,τρομο,δυσπνοια με λιγα λογια κρισεις πανικου
μου προτεινουν ηρεμιστικα δεν παιρνω δεν θελω να τα παρω λεω οτι θα το κανω μονη μου να ειμαι καλα αλλα δεν τα καταφερνω
σημερα ειναι ο γαμος του κουνιαδου μου αδυνατω να σηκωθω να παω
θα ντυθω με το ζορι και θα παω με τρομο
ολη μερα προσευχομαι και παρακαλω τον θεο να σταθει διπλα μου
προσευχηθειτε για εμενα σημερα να τα βγαλω περα
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Ευφροσύνη μου κουράγιο, τα ίδια προβλήματα έχει κι η σύζυγός μου. Μην το βάζεις κάτω.

Τα προβλήματα αυτά μπορεί να έχουν ψυχολογική αιτία ή βιολογική. Προσπάθησε ν' αποκλείσεις με εξετάσεις τα βιολογικά αίτια, ώστε να σιγουρευτείς ότι πράγματι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, που να εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία σου.

Αν πράγματι δεν έχει κάποια βιολογική αιτία, τότε να επισκεφτείς τον Πνευματικό σου και να του ζητήσεις τη συμβουλή του. Αν εκείνος σου πει να συμβουλευτείς και γιατρό, τότε να το κάνεις. Όταν το μυαλό μας είναι αναστατωμένο από ψυχοσωματικά τότε είναι δύσκολο να προσευχηθούμε και να κάνουμε στοιχειώδη πνευματική ζωή.

Ευφροσύνη μου αν το πρόβλημά σου είναι ψυχολογικό, τότε προέρχεται από τον πειρασμό. Χρειάζεται αγώνα με πίστη στη δύναμη και το Έλεος του Θεού και θα τα καταφέρεις.

Και μην κλείνεσαι στο σπίτι. Βγες έξω έστω και με το ζόρι. Η μοναξιά είναι πολύ κακός σύμβουλος.
alithis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από alithis »

πολυ καλα μιλησε ο filotas!etsi να κανεις!
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Καλή μου,
από την προηγούμενη φορά που μας άνοιξες την καρδιά σου μέχρι σήμερα τακτοποιήθηκες με το θέμα του πνευματικού;; Έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις ξεπεράσει ότι έγινε κι αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να λύσεις! Και σύντομα!

Στο μεταξύ άκου τον filotas: να βγαίνεις έξω έστω και με το ζόρι !
Κι εμείς edo είμαστε...
Άβαταρ μέλους
nektarios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από nektarios »

Καλή μου Ευφροσυνη
Ο μόνος που μπορει να σε βοηθηση ειναι ο πνευματικος σου και κανεις αλλος.
aplastos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από aplastos »

Ευφορσύνη, το πραγματικό πρόβλημά σου είναι ο φόβος. Αγαπάς τόσο πολύ τον εαυτό σου που σου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα. Αγάπησε περισσότερο τους άλλους κάνοντας μια πάξη θυσίας γι' αυτούς, και προσπάθησε να μισήσεις και λίγο τον ευαυτό σου, με την καλή έννοια. Και με τη βοήθεια του Θεού ο φόβος θα φύγει.
aplastos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Μη το παίρνεις και σοβαρά αυτό που σου είπα γιατί όλοι εμείς μιλάμε εκ του ασφαλούς είμαστε και λίγο αδαείς έχουμε και κάοια ιδέα για τον εαυτό μας ότι δεν είμαστε πλανεμένοι και παριστάνουμε τους πνευματικούς του ιντερνετ. Είμαστε επικινδυνοι.
aplastos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δηλαδή όταν μιλούσα στον πληθυντικό ενόούσα εμένα και το φίλο μου που κάθεται δίπλα μου στον υπολογιστή. Το φόρουμ εδώ είναι αξιόλογο και έχει αξιόλογα στελέχη :D
Stefanos
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Re: δεν ξερω τι να κανω?

Δημοσίευση από Stefanos »

eufrosini έγραψε:αδελφια ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση
λυποθιμαω,εχω ζαλαδες ,τρομο,δυσπνοια με λιγα λογια κρισεις πανικου
μου προτεινουν ηρεμιστικα δεν παιρνω δεν θελω να τα παρω λεω οτι θα το κανω μονη μου να ειμαι καλα αλλα δεν τα καταφερνω
σημερα ειναι ο γαμος του κουνιαδου μου αδυνατω να σηκωθω να παω
θα ντυθω με το ζορι και θα παω με τρομο
ολη μερα προσευχομαι και παρακαλω τον θεο να σταθει διπλα μου
προσευχηθειτε για εμενα σημερα να τα βγαλω περα
Καλή μου Ευφροσύνη με λένε Κωνσταντίνα ακριβώς τα ίδια προβλήματα είχα
κι εγώ όταν έχασα τη μητέρα μου πόνους στη καρδιά ταχυπαλμίες χαμηλή πίεση μόνιμο τρέμουλο εμμονή θανάτου ότι αρρώστια άκουγα είχα τα συμπτώματα ΦΡΙΚΗ 24 ώρες την ημέρα για ενάμιση χρόνο εξετάσεις γιατροί
και έξω που ήμουν χειρότερα και στο σπίτι τα ίδια τουλάχιστον στο σπίτι έλεγα
θα πεθάνω στο σπίτι μου δε θα σωριαστώ σε καμιά άσφαλτο δυστυχώς είχα πολύ καιρό να εξομολογηθώ και να κοινωνήσω και οι δαίμονες έκαναν πανηγύρι πάνω μου ο πνευματικός μου μου είπε άκουσον άκουσον να πάω σε ψυχίατρο βοήθεια από πουθενά και μιά νύχτα που είπα τώρα είναι οι τελευταίες μου ώρες γονάτισα στην εικόνα της Παναγίας μας και μέχρι το ξημέρωμα διάβαζα τον παρακλητικό της κανόνα εκλιπαρώντας να με βοηθήσει και Εκείνη ως Γοργουπήκοος το έκανε μαλάκωσε η ψυχή μου και ηρέμησα δε σου κρύβω βέβαια πως αφού είχα δώσει δικαιώματα στους δαίμονες δεν έφυγαν εύκολα αλλά επί μέρες δούλευα ζούσα με το ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ σε κάθε πόνο και τρελή σκέψη εγώ την ευχή μετά από λίγο καιρό όλα πέρασαν βρήκα καινούργιο πνευματικό κι έκανα μια καινούργια αρχή .Συχνά πυκνά με επισκέπτονται ξανά με νέες αρρώστιες και φοβίες τώρα βέβαια ξέρω προσεύχομαι επιμένουν προσεύχομαι και με τις ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ φεύγουν
προσευχήσου με όλη τη δύναμη της ψυχής σου με όλο σου το είναι σαν να είναι οι τελευταίες σου ώρες και ο Θεός πολυέλεος και πολυέυσπλαχνος θα σε βοηθήσει έκανε τους παίδες εν καμίνω να μη καίγονται και δε θα δροσίσει εσένα Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Κωνσταντίνα
Γλυκός ο Παράδεισος αλλά θέλει κόπο πολύ
alithis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από alithis »

ας μην απορριπτουμε,παντως,και τη βοηθεια απο τους γιατρους!δεν ειμαστε μονο ψυχη-πνευμα-,αλλα ειμαστε και υλη(=χημεια)!οποτε και η χημεια μπορει να ρυθμισει καποια πραγματα στο σωμα μας(νευρικο συστημα,εγκεφαλο κ.α.),που ομως επηρρεαζουν και την ψυχικη μας κατασταση!ειναι καποιες στιγμες πολυ δυσκολες στη ζωη μας που χρειαζομαστε να παρουμε κατι για να ηρεμισουμε λιγο.δεν ειναι κακο γενικως!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλοβοήθεια”