Σελίδα 1 από 3

Προσκύνημα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 15, 2008 3:38 pm
από zanton
Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει, να μου πει πόση ώρα χρειάζεται κάποιος για να πάει στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση από το κέντρο της Αθήνας, και από που μπορεί να πάρει κάποιο λεωφορείο για να μεταβεί εκεί.


Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 15, 2008 4:49 pm
από yianvla

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 15, 2008 4:58 pm
από yianvla
Ο πιο κοντινός σταθμός τρένου είναι της Κηφισιάς...ένα ΤΑΞΙ απο εκεί ίσως να είναι η πιο καλή λύση (είναι πολύ κοντά, 5-10 λεπτά)....από τους κεντρικούς δρόμους (Λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου και Γ.Παπανδρέου...ο ίδιος δρόμος είναι ουσιαστικά...) περνάνε αρκετά λεωφορεία αλλά δεν ξερω περισσότερες λεπτομέρεις, ούτε και να πηγαίνουν προς το μοναστήρι που είναι λίγο 'εκτός δρόμου'.

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 15, 2008 4:58 pm
από zanton
Σ' ευχαριστώ πολύ yianvla!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 15, 2008 4:59 pm
από yianvla
Παρακαλώ, παρακαλώ...Γιάννης :)

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 15, 2008 5:01 pm
από zanton
yianvla έγραψε:Παρακαλώ, παρακαλώ...Γιάννης :)
Σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη για όλες τις πληροφορίες!

Χάρηκα. Το δικό μου όνομα είναι Ζήνωνας.

Να 'σαι καλά και ο Θεός μαζί σου!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 15, 2008 8:13 pm
από alithis
να γνωριζετε οτι το μοναστηρι ειναι παλαιοημερολογητικο!ειναι εκτος της κανονικης Εκκλησιας!τα μυστηρια που τελουνται σε αυτο δεν ειναι εγκυρα!
επισης η συνηθεια αυτου του "μοναστηριου" να δινει τα λεγομενα "μηλα της αγ.ειρηνης της χρυσοβαλαντου" θεωρω πως ειναι κοροιδια!

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 15, 2008 9:11 pm
από greekboy1981
alithis έγραψε:να γνωριζετε οτι το μοναστηρι ειναι παλαιοημερολογητικο!ειναι εκτος της κανονικης Εκκλησιας!τα μυστηρια που τελουνται σε αυτο δεν ειναι εγκυρα!
επισης η συνηθεια αυτου του "μοναστηριου" να δινει τα λεγομενα "μηλα της αγ.ειρηνης της χρυσοβαλαντου" θεωρω πως ειναι κοροιδια!
Χωρίς να θέλω να φανώ κακός , θελω να πώ οτι δεν ειναι κοροϊδια !
Τοσοι και τόσοι εχουν θεραπευθεί απο την χαρη Της , παιρνοντας μετά απο τριήμερη νηστεία το μήλο της που εσύ το λες κοροϊδια !

Η η Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου πάντα ηταν η προστάτιδα Αγία της οικογένειας μου , και μας εχει βοηθήσει πολλές φορές !
Ακόμα , σε Αυτήν το χρωστάω πού είμαι όρθιος και περπατώ ( απο μωρό μου ειχαν διαγνώσει οι γιατροί μυϊκη αδυναμία στα πόδια , και μεγάλωσα , οταν ημουν στο γυμνάσιο πρωτο ετος αν θυμάμαι καλα ειχα παει στο ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη για εξετάσεις ... Η συγχωρεμενη η γιαγιά μου την ειχε παρακαλεσει με πίστη για μενα και το θάυμα εγινε και δεν βρήκαν οι γιατροί τιποτα πάνω μου!) και όσο ζώ θα δοξάζω το αγιο ονομά Της!

δεν ειμαι θυμωμενος αλλα ηθελα να πω την γνώμη μου , ζητώ συγγνώμη αν φαινεται λες και ημουν θυμωμενος.

ο Θεος μαζί σας
καλό βράδυ

Δημοσιεύτηκε: Δευ Μάιος 19, 2008 8:01 am
από ANISA
Ειναι πάρα πολλες γυναικες που έχουν πάρει το μεγαλυτερο Δωρο της Ζωής τους Χαρη στην Αγια Ειρηνη την Χρυσοβαλάντο. Εγιναν μητερες....Μεγάλη η χάρη της να ειναι!

Δημοσιεύτηκε: Δευ Μάιος 19, 2008 8:33 am
από geonutr
δηλαδή alithis εγώ που βαφτίστηκα εκεί δεν είμαι βαφτισμένη;τόσα χρόνια (25) είμαι αβάφτιστη;τι λες τώρα;;;;;βαφτίστηκα σε αυτό το μοναστήρι!και έχω και το όνομα της θαυματουγικά!