Ο Θεός προστάτεψε το παιδί Του

Συζητήστε με τα μέλη μας για τύχον θαύματα που είδατε, αισθανθήκατε ή σας τα εξιστόρησαν φίλοι και γνωστοί σας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
theodore
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Ο Θεός προστάτεψε το παιδί Του

Δημοσίευση από theodore »

Τα παιδιά μας είναι παιδιά του Θεού.Μόνο Εκείνος μπορεί να τα προστατέψει από οτιδήποτε.Είναι ο Ουράνιος Πατέρας τους.
Την Μ.Τετάρτη του Πάσχα που μας πέρασε ξέφυγε της προσοχής της γυναίκας μου και ο 4χρονός γιός μου πέρασε ενα δρόμο και ευτυχώς φρέναρε το αυτοκίνητο.Εγώ ήμουν στην εκκλησία στο Άγιο Όρος στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου.
Την προηγούμενη Κυριακή, του Σταυρού, έφυγε απο την αγκαλιά της γιαγιάς του, στην Κάρυστο, και πέρασε πάλι ένα δρόμο επικύνδυνο και πάλι φρέναρε το αυτοκίνητο που περνούσε.Εγώ ήμουν στη εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονος στην Πεντέλη που δεν είχα σκοπό να πάω γιατί το πρωί της Κυριακής που σηκώθηκα ήμουν πολυ κουρασμένος.Όταν όμως άνοιξα την τηλεόραση και θημήθηκα ότι ήταν του Σταυρού, είπα ότι πρέπει να πάω.Πήγα στις 10.30 το πρωί.Μόλις έφθασα εκεί κοινωνούσε.Δεν πειράζει είπα, πάλι καλά που ήρθα.Φυσικά δεν γνώριζα το συμβάν που ανέφερα.(έγινε την ίδια χρονική στιγμή που ήμουν στην εκκλησία)Το συμβάν το έμαθα σήμερα που μου έφερε η γιαγιά το παιδί μου απο την Κάρυστο.
Και τις δυο φορές. στα συμβάντα που σας ανέφερα ήμουν στην εκκλησία...
Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο...Μόνο αυτό.."Θεέ μου κάνεις τα πάντα για μένα...εγώ τι έχω κάνει για Σένα ; "
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θαύματα”