Παρακαλώ την προσευχή σας
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
Παρακαλώ την προσευχή σας
Σας παρακαλώ, προσευχηθείτε για ένα παιδάκι 8 ετών στο οποίο διέγνωσαν
όγκο στο κεφάλι. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Ήδη έχει χάσει, κατά πάσα πιθανότητα, το ένα του μάτι από βλάβη στα νεύρα του εγκεφάλου. Νοσηλεύεται στο ΠΑΙΔΩΝ.
Σας Ευχαριστώ πολύ.
όγκο στο κεφάλι. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Ήδη έχει χάσει, κατά πάσα πιθανότητα, το ένα του μάτι από βλάβη στα νεύρα του εγκεφάλου. Νοσηλεύεται στο ΠΑΙΔΩΝ.
Σας Ευχαριστώ πολύ.
- kausokalivia
- Συστηματικός Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Re: Παρακαλώ την προσευχή σας
Αδέλφια θα ήθελα σας παρακαλέσω όσοι μπορείτε να κάνετε προσευχή για τον 16χρονω Αλέξανδρο ο οποίος έχασε την ζωή του ψες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και είναι οικογενειακός μου φίλος. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Ευχαριστώ
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ο ΘΕΟΣ να αναπαύσει την ψυχή τουkausokalivia έγραψε:Αδέλφια θα ήθελα σας παρακαλέσω όσοι μπορείτε να κάνετε προσευχή για τον 16χρονω Αλέξανδρο ο οποίος έχασε την ζωή του ψες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και είναι οικογενειακός μου φίλος. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Ευχαριστώ
- vivika
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Παρακαλώ την προσευχή σας,
όποτε, όταν και αν μπορέσετε, για έναν δικό μου άνθρωπο, τον πατέρα του κουμπάρου μου, του οποίου η κατάσταση επιδεινώθηκε και βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το όνομά του είναι Φίλιππος.
kausokalivia, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του 16χρονου Αλέξανδρου, να δώσει κουράγιο και δύναμη στους οικείους του και σε σένα.
smarti και inaapp, ο Θεός να δώσει δύναμη, κουράγιο στα παιδιά (το 12 Ιωάννη και τον 8χρονο Ιωάννη) και τους οικείους τους.
kausokalivia, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του 16χρονου Αλέξανδρου, να δώσει κουράγιο και δύναμη στους οικείους του και σε σένα.
smarti και inaapp, ο Θεός να δώσει δύναμη, κουράγιο στα παιδιά (το 12 Ιωάννη και τον 8χρονο Ιωάννη) και τους οικείους τους.
«Γρηγορεῖτε καί προσεύχεσθε, ἵνα μή εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν» Ματθ. κστ' 41
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας
Βίβιαν, Φώτη, Σμαρώ, Πάτερ,
Ελήφθη.....
Ελήφθη.....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Ο Θεός να ελεήσει τον Ιωάννη,Ιωάννη,Αλέξανδρο και Φίλιππο κ'
όλους που χρειάζονται...όλους...
Παναγία βοήθα!όπως θέλεις...
όλους που χρειάζονται...όλους...
Παναγία βοήθα!όπως θέλεις...