Απόψε (23.00) το Άγιον Όρος στην ΕΤ3
Συντονιστής: Συντονιστές
- keliotis
- Βασικός Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Απόψε (23.00) το Άγιον Όρος στην ΕΤ3
ΑΠΟΨΕ ΟΙ «ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ» ΤΗΣ ΕΤ3 ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
Οι «Ανιχνεύσεις» της ΕΤ3 πραγματοποιούν ένα οδοιπορικό στο Άγιο Όρος, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008, στις 23.00.
Ο Παντελής Σαββίδης συνομιλεί με μοναχούς για την ιστορική σημασία του Περιβολιού της Παναγίας, αλλά και τις δυσκολίες και τις προκλήσεις, που καλείται να αντιμετωπίσει προκειμένου να διατηρήσει τον ιστορικό του ρόλο.
http://clubs.pathfinder.gr/kellion/8744 ... 0&read=281
Οι «Ανιχνεύσεις» της ΕΤ3 πραγματοποιούν ένα οδοιπορικό στο Άγιο Όρος, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008, στις 23.00.
Ο Παντελής Σαββίδης συνομιλεί με μοναχούς για την ιστορική σημασία του Περιβολιού της Παναγίας, αλλά και τις δυσκολίες και τις προκλήσεις, που καλείται να αντιμετωπίσει προκειμένου να διατηρήσει τον ιστορικό του ρόλο.
http://clubs.pathfinder.gr/kellion/8744 ... 0&read=281
-
- Έμπειρος Αποστολέας
Ωραια η εκπομπη του κυριου Σαββιδη την βλεπω, αλλα φαινεται ορθολογιστης και τουλαχιστον απο τις εκπομπες του που ειδα δεν καταλαβα αν ειναι πιστος.Οποτε ισως ειναι "ξερη" η εκπομπη του για το Αγιο Ορος.Διαμαντι ειναι ο Νικος ο Ασλανιδης που κανει τα Αληθινα Σεναρια στην ΕΤ3.Ωραια εκπομπη με ορθοδοξη θεματολογια αλλα και σπουδαια θεματα ανθρωπιας.Ολη η Ελλαδα ειχε δει τα επεισοδια του για το Γεροντα Παισιο.
Run フォクすけ, Run
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Aυτος frouteboras, μπορει να μην κανει ουτε για να πουλαει λουκουμαδες, σημασια εχει τι θα πουν οι ασκουμενοι εκει, Ηγουμενοι, Γεροντες, υποτακτικοι, δοκιμοι, καθως και αν θα δειξουν ομορφα πλανα για να δει ο κοσμος που δεν μπορει να παει.
Να συνδυαστει ο λογος ο ωφελιμος δηλαδη με την εικονα που δινει το καδρο της πνευματικοτητας του Ορους. Τωρα οσοι θα παρουν οφελος, καλο θα ειναι.
Αλλωστε ο εν λογω, δημοσιογραφος δεν "εξειδικευεται" στο θεολογικο ρεπορταζ, αλλα, εχει τελευταια παρει πτυχιο.. αστροφυσικης και κβαντικης μηχανικης, απο τις πολλες εκπομπες που εχει κανει με επιστημονες αρμοδιους, ειναι ετοιμος να την κανει για το.. cern!
Να συνδυαστει ο λογος ο ωφελιμος δηλαδη με την εικονα που δινει το καδρο της πνευματικοτητας του Ορους. Τωρα οσοι θα παρουν οφελος, καλο θα ειναι.
Αλλωστε ο εν λογω, δημοσιογραφος δεν "εξειδικευεται" στο θεολογικο ρεπορταζ, αλλα, εχει τελευταια παρει πτυχιο.. αστροφυσικης και κβαντικης μηχανικης, απο τις πολλες εκπομπες που εχει κανει με επιστημονες αρμοδιους, ειναι ετοιμος να την κανει για το.. cern!
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Nαι, ναι, οπως αυτη με το cern, που μιλαγανε ειρωνικα και λεγανε: να μιλαμε πιο λαικα γιατι ο κοσμος δεν καταλαβαινει τιποτα..
Και την εκπομπη με τον Αθωνα, aposal, την βαζουν νομιζεις για να υπερασπιστουν την Ορθοδοξη πνευματικοτητα; η γιατι επειδη 'πουλαει' το 'θεματακι', θα τραβηξουν διαφημιση;
Toυς επιασε ο πονος.
Μην μου ανοιγεις το στομα τωρα με δαυτους..
Και την εκπομπη με τον Αθωνα, aposal, την βαζουν νομιζεις για να υπερασπιστουν την Ορθοδοξη πνευματικοτητα; η γιατι επειδη 'πουλαει' το 'θεματακι', θα τραβηξουν διαφημιση;
Toυς επιασε ο πονος.
Μην μου ανοιγεις το στομα τωρα με δαυτους..
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μπορω να γινω πολυ χειροτερος εαν συνεχισουν καποιοι εδω μεσα να υποτιμουν την νοημοσυνη και την αξιοπρεπεια πρωτα των αλλων, και μετα την δικη μου εδω μεσα aposal.
Ξερεις για ποιους μιλαω. Δεν τρελλαθηκα ξαφνικα, ουτε εγω, ουτε αδελφια που συμμετεχουν 3 χρονια και πλεον στο φορουμ.
Δεν μπορουμε να κανουμε τον αφελη, συνεχως, γιατι μας κοροιδευουν και μεσα στα μουτρα μας.
Ο Χριστιανος ειναι πιστος, αλλα οχι και καρπαζοεισπρακτορας.. Ελεος.
Ξερεις για ποιους μιλαω. Δεν τρελλαθηκα ξαφνικα, ουτε εγω, ουτε αδελφια που συμμετεχουν 3 χρονια και πλεον στο φορουμ.
Δεν μπορουμε να κανουμε τον αφελη, συνεχως, γιατι μας κοροιδευουν και μεσα στα μουτρα μας.
Ο Χριστιανος ειναι πιστος, αλλα οχι και καρπαζοεισπρακτορας.. Ελεος.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μακάρι να υποτιμούν την νοημοσύνη μας και να μας υβρίζουν συνεχώς.dionysisgr έγραψε:Μπορω να γινω πολυ χειροτερος εαν συνεχισουν καποιοι εδω μεσα να υποτιμουν την νοημοσυνη και την αξιοπρεπεια πρωτα των αλλων, και μετα την δικη μου εδω μεσα aposal.
Κατά πρώτον ποιός κρίνει ότι όντως έχουμε υψηλή ή χαμηλή νοημοσύνη; Η νοημοσύνη είναι ένα χάρισμα, ένα δώρο του Θεού και δεν ανήκει σε κανένα μας. Δεν είναι δικό μας προσόν, ώστε να λυπούμαστε που δεν αναγνωρίζεται. Αλλά και από τα δεξιά να το δεις, όλοι οι άγιοι κατασυκοφαντήθηκαν και χλευάστηκαν. Τιμή μας και καμάρι μας να πάθουμε το ίδιο (άσχετα αν δεν συγκρίνονται οι δύο περιπτώσεις).
Το να λες ότι μπορείς να γίνεις πολύ χειρότερος εγώ το ερμηνεύω ως ο πονηρός να έχει καταφέρει την πρώτη του νίκη, έστω και στα σημεία! Δηλαδή μπορούν κάποιοι με τη συμπεριφορά τους να σε εξωθήσουν σε απομάκρυνση από την Χριστιανική ζωή;
Είναι δυνατόν να απαιτείς να γράφουν σε ένα φόρουμ (ή να ζουν κοντά σου, ή να συζητούν με σένα) μόνον όσοι έχουν τις ίδιες απόψεις με σένα, αλλιώς θα πάρεις τον κακό δρόμο;
Έχω την εντύπωση ότι έχει γίνει περισσότερο οξύθυμος και πιο επιθετικός απ' ότι στην αρχή.
Δεν τα λέω ούτε ως δάσκαλος ούτε ως κριτής. Αυτό μπορεί να φαίνεται έτσι, γιατί με πνίγει η περηφάνια. Στην πραγματικότητα σου τα λέω σαν αδελφός προς αδελφό. Όπως και από εσένα ζητώ - ασταμάτητα - να μου υπενθυμίζεις τα λάθη μου, μήπως κάποια μέρα διορθωθώ και με ελεήσει ο Θεός.
Καλή ανάπαυση!.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.