Ευχές για τον Κλεάνθη και την Αθηνά μας !

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

konstantinoupolitis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Ευχές για τον Κλεάνθη και την Αθηνά μας !

Δημοσίευση από konstantinoupolitis »

Το Σάββατο στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Θεσσαλονίκης ενώθηκαν με τα δεσμά του Γάμου οι αγαπητοί μας Κλεάνθης και Αθηνά.

Μάζι με τις προσευχές μας ας τους προσφέρουμε και τις ευχές μας.

Η αγάπη και τα αγγελούδια που θα έρθουν να είναι ο συνεκτικός δεσμός σας στο δρόμο της ζωής και στο δρόμο προς τη θέωση.

Με αγάπη Κωνσταντίνος
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Να ευχηθω και εγω με την σειρα μου στο αξιαγαπητο αυτο νεο ζευγος, απο την ψυχη μου,

Ο Χριστός και η Παναγία να ειναι μονιμα, πανω απο το προσκεφαλι τους,
στα καλα και στα δυσκολα που θα ερθουν, και να τιμησουν αλλα και να τιμηθουν απο τον Ιερο δεσμο του Γαμου. Και τα τεκνα αυτων να δικαιωσουν τους γονεις των, και να τους ξεπερασουν στην Πιστη και την Αρετη.

Βίον ευτυχισμένο και κατά Θεόν, προσανατολισμένο! Αμήν. Γένοιτο!

Ο εν Χριστώ ελάχιστος αδελφός σας, Διονύσιος.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Και τα παιδιά τους να γίνουν αγωνιστές της αλήθειας του Χριστού!
Κλεάνθη και Αθηνά εύχομαι να είστε πάντοτε υπό την σκέπην του Κυρίου μας (Τον Κλεάνθη φοβάμαι)!
ΥΓ : Ο Ιερός Ναός της Αναλήψεως του Κυρίου τυγχάνει να είναι και ο δικός μου ενοριακός ναός, όποτε μένω στη Θεσσαλονίκη.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

Ευχομαι υγεια , ο θεος μαζι τους
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Τους ευχομαι απο ολην μου την καρδια ,αγαπη ,εκτιμηση, συνεννοηση ,κατανοηση,σεβασμο και πολυ ΥΠΟΜΟΝΗ και για τις χαρες και για τις τυχον δυσκολιες ,αν εμφανιστουν!!!Να ειστε παντα ενωμενοι σαν ενας ανθρωπος !!!Και μην το ξεχασω...Ευχομαι πολλα παιδακια...Και αν ψαχνετε για νονα , εδω ειμαι........................ :) :)
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
ktistos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από ktistos »

Μου έκανε εντύπωση χθές σε ένα γάμο που πήγα η φράση
"άγγελος Κυρίου προπορευέσθω έμπροσθεν υμών".
Ευχομαι λοιπόν από την καρδιά μου στους νεόνυμφους την παραπάνω ευχή της εκκλησίας μας. Μέχρι τα βαθιά γεράματα Κλεάνθη να έχεις την Αθηνά στο πλευρό σου, να χαρείτε πολλούς και καλούς απογόνους και άγγελος Κυρίου να σας οδηγήσει και στην αιώνια μακαριότητα!!!
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Στο δρόμο πάντα του Θεού μαζί να πορευθούνε και μπόλικα "ουά ουά" να τους ακολουθούνε!!!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Teri έγραψε:Στο δρόμο πάντα του Θεού μαζί να πορευθούνε και μπόλικα "ουά ουά" να τους ακολουθούνε!!!
Άμα έχεις καλλιτεχνική φλέβα ...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
giorgospet
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από giorgospet »

Να κρατάει πάντα ο ένας το χέρι του άλλου στις ανηφόρες αλλά και στις κατηφόρες, στο μονοπάτι της σύζυγης ζωής. Καλούς απογόνους.
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

smarti έγραψε:Τους ευχομαι απο ολην μου την καρδια ,αγαπη ,εκτιμηση, συνεννοηση ,κατανοηση,σεβασμο και πολυ ΥΠΟΜΟΝΗ και για τις χαρες και για τις τυχον δυσκολιες ,αν εμφανιστουν!!!
Σαφές και καθαρό μήνυμα το οποίο ευχομαι απο καρδιάς και εγώ με μια μικρή αλλαγή από τα 25 έτη εμπειρείας "νυμφευμένου" :

"Τους ευχομαι απο ολην μου την καρδια, αγαπη, εκτιμηση, συνεννοηση, κατανοηση, σεβασμο και πολυ ΥΠΟΜΟΝΗ και για τις χαρες και για τις τυχον δυσκολιες, που θα εμφανιστούν όταν εμφανιστούν !!!"

Είναι ευτυχία να έχουμε την οικογένειά μας.

Χρ.

ΥΓ. Ακούγοντας κατα την τελετή τον "δικό μας" Κωνσταντίνο να ψάλλει και παρακολουθωντας το "τετ α τετ" του Ιερέα κατα την νουθεσία των νεονύμφων, συγκινήθηκα για μια ακομα φορά. Γνωρίζω οτι πολλοί απο εμάς ούτε ακούμε ούτε θυμόμαστε αυτά που μας έλεγε ο Ιερέας οταν "το πάλαι ποτέ" μας νύμφευε. Είπα στην γυναίκα μου να το ξανακάνουμε με παρανυφάκια τα παιδιά μας - ισως τώρα να είμαστε περισσότερο συνειδοποιημένοι σαν άνθρωποι και σαν Χριστιανοί. Δεν μου απάντησε άμεσα αλλά δεν θα μου ξεφύγει εύκολα...
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”