Γενέθλια

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

theodore
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Γενέθλια

Δημοσίευση από theodore »

Σήμερα 20 Νοεμβρίου κλείνω τα 41 χρόνια μου και μπαίνω στα 42.Θυμάμαι πέρυσι που έκλεινα τα 40 έψαχνα πως πρέπει να το γιορτάσω.Κάτι πρέπει να κάνω έλεγα στον ευατό μου.Να πάω στα μπουζούκια μέχρι πρωίας , να πάω με την σύζυγό μου και τα παιδιά εκδρομή, να εξαφανιστώ για κανά δυο μέρες ; Να πάω να ψωνίσω ακριβά ρούχα και μετά να καμαρώνω ;Βλέπετε είναι και η ηλικία αυτή περίεργη.Τελικά αποφάσισα να κάνω κάτι άλλο που δεν μπορούσα να φαντασθώ ποτέ ότι θα μου άλλαζε την ζωή μου.
Επισκεύθηκα το Άγιο Όρος στις 2 Δεκεμβρίου.Αυτό ήταν το δώρο στον ευατό μου.Εκεί γνώρισα τον κόσμο που αναζητούσα μια ζωή.Εκεί βρήκα την Αλήθεια της ζωής μου.Ξαναπήγα το Πάσχα και ελπίζω ο Θεός να με αξιώσει κάποια στιγμή στην ζωή μου να τον υπηρετήσω απο κοντά.Αν και δεν είμαι καθόλου άξιος και συνήθως αχάριστος.Ο δρόμος που ακολουθώ είναι πολυ δύσκολος αλλά μόνο αυτός ο δρόμος μου δίνει δύναμη να συνεχίσω την προσκαιρη ζωή μου.

θοδωρής
Άβαταρ μέλους
nickosch
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Re: ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Δημοσίευση από nickosch »

Να τα εκατοστήσεις τα χρόνια σου!!!! Μα να είναι χριστιανικά με αυξητικούς ρυθμούς σε πίστη, αγάπη πραότητα, ελπίδα και χαρά!!!!!
Aγάπη, πίστη, ειρήνη, πραότητα, υγεία σε όλους μας! Επαγρυπνείτε αδέλφια μου!
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Να τα εκατοστησεις Θοδωρη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου....σε καλεσε ο Θεος σημαδιακη ημερομηνια!!!! καλο αγωνα σου ευχομαι και χρονια πολλα κι ευλογημενα!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vasilikirimp »

Χρόνια πολλά , να χαίρεσαι την οικογένειά σου
:36 :36 :36 :36 :36 :36 :36 :36 :36 :36 :36 :36 :36 :36
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Θεόδωρε χρόνια πολλά και ευάρεστα στον Θεό!
Εύχομαι απο δω και μπρος ο Άγιος, του οποίου το όνομα πήρες, να σε θαυμάζει για την πιστη και τα έργα σου!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Θεόδωρε, εύχομαι χρόνια πολλά και ευλογημένα. Τα γενέθλια κανονικά δεν εορτάζονται από τους Χριστιανούς, αλλά αποτελούν αιτία ανακεφαλαίωσης και προβληματισμού, όπως έκανες κι εσύ. Δυστυχώς πολλοί από μας έχουν αντιγράψει το κοσμικό έθιμο του εορτασμού των γενεθλίων, αλλά ευτυχώς προϊούσης της ηλικίας οι περισσότεροι αποβάλλουμε αυτή τη συνήθεια. Ο χριστιανός εορτάζει την ημέρα της ονομαστικής του εορτής.

Παρ' όλα αυτά δεν είναι κακό να ευχόμαστε στα γενέθλια. Για αυτό κι οι ευχές μου για σένα είναι μέσα απ' την καρδιά μου.
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

Θεόδωρε, εύχομαι χρόνια πολλά και ευάρεστα στον Κύριο μας.
:P :P
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Θοδωρή χρόνια καλά κι ευλογημένα!
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!

Αν κάποια στιγμή στη ζωή του μάθαινε κάποιος ( ο καθένας από μας) ότι η ημερομηνία της γέννησής του δεν είναι αυτή που πίστευε μέχρι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αλλά κάποια άλλη. Τι κόστος θα είχε αυτό στην ψυχολογία του; Η σωστή απάντηση νομίζω είναι : ΚΑΝΕΝΑ! Αυτό που μας χαρακτηρίζει, αυτό που μας ακολουθεί σ' όλη μας τη ζωή, αυτό που παίρνουμε μαζί μας και στην άλλη ζωή είναι τ' όνομά μας το μικρό: αυτό που μας δόθηκε όταν βαπτιστήκαμε στο όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

theodora έγραψε:Θεόδωρε, εύχομαι χρόνια πολλά και ευάρεστα στον Κύριο μας.
:P :P
Παρακαλώ να μην αντιγράφονται οι δημοσιεύσεις άλλων, διότι τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Den einai pnevmatika dikeomata apo tin stigmi pou exei prosthesi esto kai ena kai :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”