καποια βιβλια μπορει να εκδιδονται απο ιερα ησυχαστηρια και να περιμενουν απο αυτα τα βιβλια καποια εσοδα,ειναι σωστο να αντιγραφονται και να τα βρισκουμε ετσι ευκολα δωρεαν απο το διαδυκτιο χωρις την αδεια τους?και να πεις οτι ειναι σπανια η οτι κοστιζουν πολλα.
Εφραιμ το σκεφτομουν..αυτα τα βιβλια και διαφορα αλλα κυκλοφορουν ευρεως στο
διαδικτυο σε διαφορες eβιβλιοθηκες.Ετυχε και τα ειδα οταν ενα διαστημα δεν ημουν
Ελλαδα και ελληνικο βιβλιο δεν ηταν ευκολο να βρω..ποσο μαλλον και κατι που να χει
σχεση με ορθοδοξια...
Το διαβασμα βιβλιου απο τον υπολογιστη ειναι αρκετα δυσκολο αλλα αν δεν εχεις βιβλιοπωλειο
κοντα απολαμβανεις τις λεξεις εστω και αν κουραζονται τα ματια.Γι αυτο τα ανεβασα για καποιον
που μπορει να μην εχει τη δυνατοτητα ευκολης προσβασης για οποιοδηποτε λογο.Ετσι και αλλιως
ο λογος συγγραφης ενος βιβλιου ειναι πρωτα απ ολα το μοιρασμα και το ταξιδι του σε καρδιες
και μετα οτιδηποτε αλλο.Αν τιθεται οποιοδηποτε θεμα να τα σβησουμε και οποιος τα χρειαζεται ας στελνει
πμ σε καποιο διαχειριστη. Συγχωρα με. Καλη Κυριακη!
Συμφωνώ μαζί σου Νηφάλια μέθη. Και εγώ ζώ στο εξωτερικό και πολλές φορές κουβαλάω μαζί μου βιβλία απο Ελλάδα αλλά τυχαίνει να τα διαβάσω και μετά να μην έχω κάτι άλλο για ανάγνωση οπότε καταφεύγω στο διαδύκτιο και διαβάζω απο εκεί. Τα rapid share link που μας παραθέτεις σε εμένα τουλάχιστον είναι πολύ χρήσιμα και σ'ευχαριστώ.
Γνωρισόν μοι Κύριε, οδόν εν η πορεύσομαι, ότι προς σέ ήρα την ψυχήν μου..