shutterstock και ορθοδοξες φωτογραφιες

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
frouteboras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

shutterstock και ορθοδοξες φωτογραφιες

Δημοσίευση από frouteboras »

Συγγνωμη αν το θεμα ειναι σε λαθος ενοτητα.Μηπως καποιος εδω εχει προσβαση μεσω γνωστου του φωτογραφου στην ιστοσελιδα http://www.shutterstock.com ? Eχει και ωραιες ορθοδοξες φωτο σε φοβερες αναλυσεις πχ 4000χ3000 αλλα οι απαιτησεις συνδρομης ειναι παραλογες για ερασιτεχνες.Εχει φοβερες αναλυσεις των ψηφιδωτων της Αγιας Σοφιας πχ http://www.shutterstock.com/pic-1737949 ... urkey.html
την Παναγια της Δεησης μεχρι και σε 5900χ4000 σε .tiff

Σαν αυτα τα βιβλια που βγαζει το εθνος της κυριακης με φωτογραφιες.Αν εκανε ενα με ορθοδοξες φωτο και εικονες σε μεγαλη αναλυση θα ξεπουλαγε.Οπως τα νεα με τη σειρα φωτογραφιες της ελλαδας ( ο 5ος τομος, Αγιο Ορος ξεπουλησε αμεσως,ακομη και το στοκ που ειχε ο ΔΟΛ).
Αν καποιος εχει ορθοδοξες φωτο και εικονες σε μεγαλη αναλυση και θελει να μοιραστει ας γραψει.
Run フォクすけ, Run

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Loginos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: shutterstock και ορθοδοξες φωτογραφιες

Δημοσίευση από Loginos »

στείλε μου σε πμ τι περίπου θέλεις για να κοιτάξω στο αρχείο μου να δω τι έχω που θα μπορεί να σου κάνει :7 :7 :7 :7 :105 :105 :105
Υ.Γ.
WWW.ORTHPHOTO.NET Μιά ιστοσελίδα με εκατοντάδες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο εκεί θα με βρείς με το παλαιό μου name ( Andronikos )
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
frouteboras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Re: shutterstock και ορθοδοξες φωτογραφιες

Δημοσίευση από frouteboras »

εκατονταρχε μου :mrgreen: ευχαριστω για το συνδεσμο.Ειναι πολυ ενδιαφερουσα σελιδα.Απλα δεν ειναι μεγαλες οι αναλυσεις.Ψαχνω φωτογραφιες γνωστων Θεομητορικων εικονων σε μεγαλες αναλυσεις.Η σελιδα αυτη που εδειξες ομως ειναι πολυ ενδιαφερουσα,σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου και καλη και δημιουργικη χρονια να εχεις.
Run フォクすけ, Run

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”