Μητέρα 3 παιδιών ψάχνει απελπισμένα εργασία

Εδώ αναρτούνται αιτήματα & προσφορές βοηθείας με στόχο την αλληλοβοήθεια των μελών μας.

Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Μητέρα 3 παιδιών ψάχνει απελπισμένα εργασία

Δημοσίευση από filotas »

Έλαβα το ακόλουθο e-mail από τη Ζωή (romfea):
Νίκο μου καλή σου Χρονιά. Τολμώ να σου γράψω προκειμένου να σου ζητήσω βοήθεια όχι για μένα, μα για κάποιον άνθρωπο που έχει πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Ίσως να μπορούσες να ανεβάσεις στο φορουμ (εγω δυστυχώς όπως ξέρεις παραμένω αποκλεισμένη), το παρακάτω μήνυμα. Έχε υπόψη σου ότι όλα όσα αναφέρει είναι ήδη τσεκαρισμένα από μεριάς μου και πραγματικά έτσι συμβαίνει. Σε ενημερωνω πως αυτή την στιγμή η Ελισσαβετ που είναι 40 χρονων, έχει μείνει με 20 ευρώ όλα κι΄όλα. Οι προσπάθειες που έκανε για να δουλέψει έστω και για λίγο στις ελιές απέβησαν μάταιες μιας και προέκυψαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις. Γνωρίζει φωτογραφία, υπολογιστές αλλα σαφώς την ενδιαφερει οποιαδήποτε εργασία, οποιαδήποτε βοήθεια. Το φορουμ είναι μεγάλο, κάποιος πιθανά έχει κάτι να προτείνει στα Χανιά που μένει. Επαφίεμαι στην ορθόδοξη συνείδησή σου και στην αγάπη του Χριστού, που γνωρίζω πως έχεις ανεξάρτητα από τις όποιες διαφορές μας. Εννοείται φυσικά πως πρωτα και κύρια ζητάω και σε σενα προσωπικά να την βάλεις στην προσευχή σου, αλλά και να ζητήσεις και από τα άλλα παιδιά να το κάνουν.

Η Ελισσαβετ είναι Ορθόδοξη Χριστιανή, μητερα τριών ανηλίκων παιδιών.
Αφησε μια βολεμένη ζωή στο Λονδίνο γιατι δεν επέτρεπαν στα παιδια της να φορανε σταυρό στο σχολείο.
Τωρα ζει στα Χανιά και έιναι άνεργη πολύ καιρό. Όπως καταλαβαίνεται με τρία παιδια τα περιθωρια στενέυουν και ειναι ήδη σε κατασταση εκτακτου πραγματικά ανάγκης.
Όποιος εχει να προτείνει κάποια εργασία στην αδελφή θα επιτελέσει πραγματικά έργο Θεού.
Αν δεν καταφέρει να βρει αμεσα εργασία, εκτός των άλλων κινδυνεύει και με έξωση, μιας και χρωστάει ήδη δύο ενοίκια.
Αν τωρα υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να βοηθήσει και οικονομικά εχει ανοιχτεί ενας λογαριασμός στην Εθνική με αριθμό 483/619851-11.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εν Χριστώ
Ζωή
Όποιος μπορεί να βοηθήσει προσφέροντας εργασία, ας απευθυνθεί στη Ζωή στο e-mail: z o i s p a @gmail.com (Προσοχή έχει γραφτεί με κενά ανάμεσα στους χαρακτήρες για να μην αντιγράφεται από bots, εσείς αντιγράψτε το σωστά).
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Re: Μητέρα 3 παιδιών ψάχνει απελπισμένα εργασία

Δημοσίευση από agiooros »

to onomateponimo pio einai?
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

Υπάρχει κάποιο μέλος μας στα Χανιά που να μπορεί να πάει να συναντήσει την Ελισάβετ και να μας μεταφέρει απο πρώτο χέρι την πραγματικότητα της αλλά και με ποιούς τρόπους θα μπορούσαμε να την βοηθήσομε; :7
Εικόνα
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Όποιος είναι στην Κρήτη και μπορεί, ας βοηθήσει. Όσοι άλλοι θέλουν μπορούν μέσω Εθνικής!
Να στείλω την καλημέρα μου στη συμπολίτισσά μου Ζωή και της εύχομαι να είναι καλά και μαζί και όλα τα πρόσωπα που αγαπά (ιδιαίτερα ο γιος σου, Ζωή)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

H Zωή γιατί είναι αποκλεισμένη όπως λέει;
Μπράβο της Πάντως που ενδιαφέρεται να βοηθήσει!!!
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

xenia έγραψε:H Zωή γιατί είναι αποκλεισμένη όπως λέει;
Μπράβο της Πάντως που ενδιαφέρεται να βοηθήσει!!!
Είναι σε ban
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

Η ερώτηση είναι "γιατί".
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

xenia έγραψε:Η ερώτηση είναι "γιατί".
Γιατί ο Διαχειριστής μας είναι πολύ αυστηρός σε μερικά θέματα (...έως πολύ κακός)!
Και δεν του αρέσουν και όσοι/όσες κάνουν πολλές ερωτήσεις... :lol:
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

Δεν νομίζω ότι είναι έτσι όπως τον παρουσιάζεις. Αλλά οκ αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο και πιο ουσιαστικό ας μας πει βρε παιδάκι μου εξάλλου δεν νομίζω ότι είναι μυστικό.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

xenia έγραψε:Δεν νομίζω ότι είναι έτσι όπως τον παρουσιάζεις.
Κάνω χιούμορ Πολυξένη, χρησιμοποιώντας το όνομά του, αλλά χωρίς να έχω την έγκρισή του. Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να εκνευριστεί και να με μπανάρει και μένα...
Η Ζωή ανήκει στους ΓΟΧ και αν θυμαμαι καλά, πρέπει να είπε κάτι εναντίον του τεως Αρχιεπισκόπου μας, μετά την κοίμησή του, που θεωρήθηκε προσβλητικό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλοβοήθεια”