Έλληνες γυρίστε σελίδα
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
- orthodoxiagr
- Απλό Μέλος
Έλληνες γυρίστε σελίδα
Τι πάθατε και από πρωτοπόροι της οικουμένης γίνατε τυφλά όργανα της ασωτίας και ακολασίας και καταντήσατε να σέρνεσθε ως οικέτες πίσω από απατηλά είδωλα των ΗΠΑ και των ισχυρών ευρωπαϊκών κρατών; Δεν αφουγκράζεσθε την αδιάλειπτη δοξολογία του ουρανού; Δεν βλέπετε τις ταλαιπωρίες που τραβήξατε μέχρι σήμερα από τις απατηλές υποσχέσεις και τις κοροϊδίες που υπέστη η χώρα μας; Γιατί επιμένετε στην αδράνεια της ιδιότυπης αυτής αιχμαλωσίας σας;
www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1284&obcatid=1
www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1284&obcatid=1
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Re: Έλληνες γυρίστε σελίδα
Αυτή η παρότρυνση σε ποιον απευθύνεται; Ποιοι είναι οι πρωτοπόροι της οικουμένης, που γίνανε τυφλά όργανα της ασωτίας της ακολασίας και σέρνονται κλπ.; Ποιοι είναι οι αιχμάλωτοι που πρέπει ν' απελευθερωθούν;
απευθηνεται σε ολου εμας που θελουμε να λεγομαστε ελληνες και προπαντων χριστριανοι.Γεμισε η Ελλαδα ακολασια και διαλυση των παντων.Γιαυτο και αν δεν στρεψουμε ξανα το βλεμα και την καρδια στο ουρανο ερχονται δυσκολες μερεςfilotas έγραψε:Αυτή η παρότρυνση σε ποιον απευθύνεται; Ποιοι είναι οι πρωτοπόροι της οικουμένης, που γίνανε τυφλά όργανα της ασωτίας της ακολασίας και σέρνονται κλπ.; Ποιοι είναι οι αιχμάλωτοι που πρέπει ν' απελευθερωθούν;
Κυριος εμοι βοηθος,και ου φοβηθησομαι.τι ποιησει μοι ανθρωπος;(προς Εβραιους ΙΓ,6)
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Εγώ φίλε μου, παρ' ότι είμαι αμαρτωλός και ανάξιος της αποστολής που ανέθεσε ο Κύριος στους Ελληνορθοδόξους, δεν αποδέχομαι όμως τις κατηγορίες ότι είμαι: "τυφλό όργανο της ασωτίας και ακολασίας, που κατάντησα να σέρνομαι ως ικέτης πίσω από απατηλά είδωλα των ΗΠΑ και των ισχυρών ευρωπαϊκών κρατών".
Με λίγα λόγια καλή η προτροπή για βελτίωση, αλλά δεν χρειάζεται για να την κάνεις να επιστρατεύεις τέτοιες υπερβολές.
Με λίγα λόγια καλή η προτροπή για βελτίωση, αλλά δεν χρειάζεται για να την κάνεις να επιστρατεύεις τέτοιες υπερβολές.
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Συνεχή πνευματική εγρήγορση χρειαζόμαστε!
Γνώθι σ' αυτόν χρειαζόμαστε!
Ταπείνωση χρειαζόμαστε!
Κινδυνολογίες όμως όχι!
Ως πρωτοπόροι νοούνται οι Αρχαίοι Έλληνες, ή οι Άγιοι;
Το πρόβλημά μας πάντως, έχω την άποψη, ότι δεν είναι κάποιο κράτος, αλλά ο πονηρός (στον οποίον ενδίδουμε), απ' όπου και αν προέρχεται!
Γνώθι σ' αυτόν χρειαζόμαστε!
Ταπείνωση χρειαζόμαστε!
Κινδυνολογίες όμως όχι!
Ως πρωτοπόροι νοούνται οι Αρχαίοι Έλληνες, ή οι Άγιοι;
Το πρόβλημά μας πάντως, έχω την άποψη, ότι δεν είναι κάποιο κράτος, αλλά ο πονηρός (στον οποίον ενδίδουμε), απ' όπου και αν προέρχεται!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Περισσότερες μύγες πιάνεις με το μέλι παρά με το ξύδι
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
Νομίζω ότι πιάνουμε δυο άκρα: Το ένα είναι "είστε όλοι για την πυρά..." και το άλλο "μην πειράζετε τα κακώς κείμενα". Δεν είναι δυνατόν όταν θέλουμε να χτυπήσουμε το κακό και τη διαφθορά μέσα στηνεκκλησία να θεωρούμε όλους τους Επισκόπους ως προδότες του Χριστού και της αποστολής που τους ανέθεσε. Ποτέ μα ποτέ δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι δίκαιοι και άδικοι... Από την άλλη αν πούμε ότι δεν έχουμε δικαίωμα να στηλιτεύουμε το κακό και ειδικότερα να ελέγχουμε τους αρχιερείς διότι είναι αμάρτημα τότε και ο ιδιος ο Χριστός αμάρτησε όταν αποκαλούσε "γεννήματα εχιδνών" και "τάφους κεκονιαμένους" τους γραμματείς και φαρισαίους καθώς και τους αρχιερείς και πρεσβυτέρους των Εβραίων, Εβραίος ον και υπαγόμενος στη δικαιοδοσία τους.
Χρειαζόταν κάποια παρέμβαση για το φίλο μας τον orthodoxia.gr διότι μιλούσε με χρησμούς και κατα κάποιον τρόπο διαφήμιζε τη σελίδα του αλλά από την άλλη πιστεύω ότι μπορεί να λέει ελεύθερα την αποψή του, να δέχεται και να κάνει ερωτήσεις επ' αυτών που υποστηρίζει και ισχυρίζεται...
Χρειαζόταν κάποια παρέμβαση για το φίλο μας τον orthodoxia.gr διότι μιλούσε με χρησμούς και κατα κάποιον τρόπο διαφήμιζε τη σελίδα του αλλά από την άλλη πιστεύω ότι μπορεί να λέει ελεύθερα την αποψή του, να δέχεται και να κάνει ερωτήσεις επ' αυτών που υποστηρίζει και ισχυρίζεται...
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς